Denis Roabeş, The Motans: Lucrez acum la cel de-al patrulea album

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Studio inregistrari. Foto: Pexels.com
Studio inregistrari. Foto: Pexels.com

Veşti bune pentru fanii The Motans.

"STESUN", o creaţie muzicală semnată de The Motans şi Killa Fonic, o piesă care vorbeşte despre acel moment în care dragostea ajunge să prevaleze orice sentiment, este ultima creaţie muzicală lansată de cei doi. Denis Roabeş ne-a vorbit despre povestea din spatele melodiei şi planurile sale de viitor. "E o piesă pe care ne-am distrat, care a curs de la sine. Schiţa iniţială a piesei am scris-o rapid cu Alex Cotoi, după care a auzit-o şi Killa şi i-a plăcut. Am făcut schiţa în 10-15 minute, am vrut să fie o piesă pe care oamenii se simt bine, se detaşează", ne-a spus Denis în "Bună dimineaţa, Bucureşti!". "Lucrez acum la cel de-al patrulea album, care o să fie mai unitar ca stil. O să mă întorc puţin la rădăcini, ca stare, o să încerc să redau acel lucru special din piesele de la începuturi. Am deja câteva melodii adunate, deci lucrez la asta.

Am adăugat nişte piese, lucrăm acum să închegăm un show, să-l refacem puţin, ca să sune un pic mai modern. Cred că într-o lună sau două o să reuşim acest lucru!", povesteşte Denis Roabeş. "Îmi place când te transformi, tu ca artist, dintr-un emiţător într-un receptor al energiei divine, cosmice. Te transformi, practic, într-o conductă de energie şi laşi toate lucrurile astea frumoase, idei, gânduri, să treacă prin tine", povesteşte Denis despre procesul lui de creaţie. Fanii din Bucureşti îi pot vedea pe The Motans pe 12 mai, în concert la Hard Rock Café.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa "Versus", artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hit-uri precum "Weekend", "Poem", "Jackpot", "August" sau "Înainte să ne fi născut". Lansările sale ocupă constant top-urile radio, primele sale două albume, "My Gorgeous Drama Queen (2018)" şi "My Rhythm & Soul (2020)" s-au vândut în mii de exemplare fizice, iar cel de-al treilea, lansat în 2022, "Great Expectations", este în plină ascensiune. Ultima sa colaborare, alături de Irina Rimes, pentru piesa "Gata de zbor", se bucură atât de susţinerea fanilor, cât şi de cea a radiourilor. După lansarea EP-ului "Midnight Gems", în care The Motans a colaborat cu nume sonore din sfera muzicii urbane, artistul a lansat "Rehab", un EP conceptual care priveşte şi analizează dragostea prin intermediul a diverse adicţii, citează Rador.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel