Delia nu acceptă să facă poze cu fanii pe stradă: „De azi nu mai trecem peste suflețelul meu”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Delia și-a postat POSTERIORUL în toată splendoarea / Foto: Instagram Delia
Delia și-a postat POSTERIORUL în toată splendoarea / Foto: Instagram Delia

Delia a refuzat un fan, când i-a cerut să realizeze o fotografie cu el, motiv pentru care vedeta s-a justificat pe rețelele de socializare pentru gestul făcut.

Delia ocupă topurile muzicale de ani de zile, motiv pentru care celebra artistă are o comunitate uriașă de fani. Chiar dacă este una dintre cele mai iubite artiste din România, Delia nu privește însă doar partea plină a paharului, din această situație, ci și lucrurile mai puțin plăcute. Vedeta și-a exprimat de foarte multe ori opinia cu privire la faptul că nu îi place să fie oprită de fani pe stradă, pentru a face poze. Dacă până acum s-a resemnat însă cu ideea, și le-a făcut pe plan admiratorilor ei, blondina s-a decis într-un final să pună piciorul în prag și să le spună „Nu” celor care o asaltează pe stradă.

”Ieri am zis primul nu... la ”hei, vreau să facem o poză”. Am reușit! Hai doamne ajută! A fost ciudat, pentru că oamenii nu știu să primească ”nu”. Învățăm. Am o problemă mare cu acest ”nu” pe care nu pot să-l scot pe gură. Stau ca bleaga, având senzația că ăsta e scopul existenței mele. Să mulțumesc eu tot ce respiră. De azi nu mai trecem peste suflețelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu e nu! Nu e... hai mă”, a scris Delia pe pagina sa de Instagram.

Nu este prima dată când vedeta spune aceste lucruri

În trecut, vedeta vorbea în cadrul unui podcast despre motivele pentru care nu îi place să fie oprită pe stradă de către fani. Chiar dacă este o persoană publică, Delia își dorește să aibă o viață normală, atunci când coboară de pe scenă.

„De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată în realitate. Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal. Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta.

În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc de pe YouTube potrivit dcnews.

Cum își explică Delia succesul de care se bucură astăzi

„Mie nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare, să îmi impun limite, nu mi-am propus niciodată să plac tuturor. Prin acest fel de a fi al meu și prin modul în care am ales să mă dezvolt ca om și ca artist, am reușit să mă apropii de feluri diferite de public, pentru că mereu am explorat, m-am jucat, am încercat și am vrut să fiu eu. Dacă publicul a rezonat, atunci nu îmi rămâne decât să mă bucur.”, a declarat Delia pentru Spectacola.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel