Decizia neașteptată a lui Justin Timberlake după dezvăluirile lui Britney Spears

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Decizia neașteptată a lui Justin Timberlake după dezvăluirile lui Britney Spears/Captura Youtube
Decizia neașteptată a lui Justin Timberlake după dezvăluirile lui Britney Spears/Captura Youtube

După ce Britney Spears a făcut dezvăluiri neașteptate în cartea sa de memorii, intitulată "The Woman in Me," în care a dezvăluit că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake, artistul a luat o decizie surprinzătoare și i-a cerut să renunțe la sarcină.

Conform informațiilor oferite de Page Six, artistul a decis să dezactiveze secțiunea de comentarii de pe contul său de Instagram, întrucât primea mesaje critice din partea fanilor, conform dezvăluirilor făcute de o sursă apropiată acestuia.

Deși a fost solicitat să ofere o declarație cu privire la afirmațiile artistei, Justin Timberlake a ales să nu facă nicio comentariu. Cu toate acestea, o sursă apropiată lui a dezvăluit pentru Daily Mail că nu se simte deloc mulțumit de acuzațiile aduse, dar nu a încercat să ia legătura cu Britney în acest sens.

Britney Spears a făcut avort în timpul relației cu Justin Timberlake, după ce el i-a cerut asta

Într-un fragment din autobiografia ei, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake. Ea a făcut avort la îndemnul lui, potrivit unui scurt citat publicat de People. 

"A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel