De Niro NU striga la protestatari: era doar o filmare!

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Movie Clips & Gameplays
Sursa: captură Youtube Movie Clips & Gameplays

Un videoclip viral care părea să îl arate pe actorul Robert de Niro certându-se cu protestatari anti-Israel s-a dovedit a fi de fapt o scenă dintr-un serial Netflix.

Videoclipul, care a circulat pe rețelele de socializare pe 1 mai 2024, îl prezenta pe De Niro strigând la un grup de oameni: "Nu e un film, e realitatea! E periculos și au spus că o vor face din nou!". Mulți au interpretat acest lucru ca un semn de sprijin al actorului pentru Israel în conflictul recent cu Hamas.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al lui De Niro, Stan Rosenfield, a clarificat că scena era dintr-un serial numit "Zero Day". El a declarat: "Afirmațiile conform cărora Robert De Niro a strigat la un grup de protestatari anti-israelieni sunt false. Replicile lui De Niro au fost complet scenarizate".

Netflix a confirmat de asemenea că discursul lui De Niro făcea parte din scenariul serialului și nu avea nicio legătură cu conflictul din Orientul Mijlociu.

"Zero Day" este un thriller politic în care De Niro joacă rolul unui fost președinte american care este rechemat pentru a investiga un atac cibernetic major. Serialul a fost filmat în New York la sfârșitul lunii aprilie și urmează să fie lansat pe Netflix mai târziu anul acesta.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel