De la tocilar la magnat: Secretele lui Bill Gates în atragerea femeilor în liceu

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
De la tocilar la magnat: Secretele lui Bill Gates în atragerea femeilor în liceu
De la tocilar la magnat: Secretele lui Bill Gates în atragerea femeilor în liceu

Co-fondatorul Microsoft a dedicat decenii din viața sa pentru a promova imaginea unui miliardar binevoitor, implicat în activități filantropice. Chiar și în urma divorțului său de Melinda, nu au existat scandaluri majore asociate cu numele său.

Înainte de a deveni un om de afaceri de succes și bogat, Bill Gates era un tânăr timid la Școala Lakeside din Seattle. A fost acolo, la vârsta de 13 ani, că a descoperit pasiunea pentru programare, care l-a transformat de la un adolescent introvertit într-un multi-miliardar respectat.

Cu toate că a avut succes în cariera sa, Bill Gates nu a avut prea mult succes în ceea ce privește relațiile cu sexul opus. Era de statură mică, era tachinat de colegi și își petrecea majoritatea timpului pe calculator. Chiar dacă nu avea un farmec special sau o înfățișare care să atragă fetele, el avea o minte strălucitoare care-l ajuta să iasă din situații delicate și să obțină ceea ce-și dorea.

Acum, având o avere de 130 de miliarde de dolari, Bill Gates poate avea tot ceea ce-și dorește în această lume. Cu toate acestea, în perioada liceului, nu se bucura de aceleași privilegii, deoarece era doar un tocilar care avea dificultăți în a comunica cu fetele.

La Lakeside, și-a desăvârșit expertiza tehnologică și, drept urmare, conducerea școlii l-a desemnat pe Bill să digitalizeze programul întregii instituții de învățământ. Inventiv, Gates s-a gândit la un mod de-a întâlni fete cu ajutorul calculatorului școlii la care avea acces. „Am beneficiat de faptul că fetele stăteau, în sfârșit, lângă mine la clasă”, a dezvăluit acesta.

Reușise să bifeze primul pas în mult dorita apropiere de fete, adică programa clasele astfel încât el să participe la orele unde erau cele mai multe fete. Însă, Bill continua să aibă o piedică în agățarea colegelor sale. Nu putea să vorbească cu ele. „Nu eram în stare să scot două cuvinte în prezența lor, dar măcar le aveam aproape, lângă mine. Nu puteam purta o conversație cu ele și nici nu știam ce să fac – să le invit în oraș sau nu”, a continuat omul de afaceri.

Important e că a reușit să-și înfrângă, într-un final, emoțiile și să se însoare, în 1994, cu Melinda French, de care s-a despărțit, totuși, în 2021.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel