De la soprană, la cântăreață de muzică pop. Alis a lansat o nouă piesă / video

radiodcnews Team | Dată: 02 noi 2022, 08:21 | Categorie: Știri

Cântăreața Alis a lansat piesa ”La bine și la rău”.

A cântat pe scenele mari ale lumii, a câștigat faimă și respect într-o lume unde notele și studiul aprofundat dictează. Acum și-a propus să câștige un alt pariu: muzica pop. ”La bine și la rău” este prima piesă pop din cariera solo a sopranei Alis Făiniță.

” Eu tind să cred că așa a vrut Dumnezeu. Să ajung într-un studio și, efectiv, eu și cei de-acolo să fim pe aceeași lungime de undă, încă de la prima sesiune de studio programată. Într-o seară, în care nu ne-am propus să scriem sau să înregistram ceva, totul a fost croit să se întâmple. De la o poveste, să ajungem la o linie melodică și mai apoi la a cânta și înregistra până dimineața, piesa sufletului meu… “La Bine Și La Rău”! Piesa am scris-o împreună cu Robert Toma și Marius Mirică, iar Mircea Pavilcu la vioară. Le mulțumesc pentru încredere și sprijin.” Alis.

De la reprezentație artistică la Jocurile Olimpice de la TOKYO, la un nou început!

În 2019, la doar 21 de ani, Alis a susținut un recital împreună cu Marcel Pavel la Tokyo, la Jocurile Olimpice (55th Anniversary of Judo as Olympic Sport - (3) Facebook), pe aceeași scenă cu Al Bano. 

” A fost o experiență incredibilă! Am fost onorată să le cânt celor mai mari sportive ai lumii. Și nu este singura experiență care pune semnătură pe cariera mea. Am fost și prim solistă în cadrul Circului Metropolitan București în musicalul Alice în Țara Minunilor- rol principal (Alice); în cadrul musicalului București Je T’aime. Am cântat alături de maestrul Zamfir în cadrul unui concert aniversar din Timișoara, precum și solistă în cadrul Festivalului Enescu alături de Orchestra Metropolitan București ((3) Facebook).” Alis

Alis și-a ales acest drum în viață de la o varsta frageda, de la 9 ani. A început prin studio amplu și a început să participe la concursurile de profil pe care le-a și câștigat rând pe rând. Odată cu trecerea timpului, Alis a fost solicitată pentru cât mai multe concerte naționale și internaționale, iar la vârsta de 17 ani, soprana deja susținea concerte alături de Filarmonica din Bacău.  

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite