De la Fast-Food la celebritate: Transformarea vedetelor de astăzi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
De la Fast-Food la celebritate: Transformarea vedetelor de astăzi
De la Fast-Food la celebritate: Transformarea vedetelor de astăzi

În prezent, acești artiști se bucură de o popularitate vastă și sunt înconjurați de fani oriunde merg. Cu toate acestea, unii dintre ei nu au avut norocul de a fi descoperiți rapid și au fost nevoiți să-și găsească slujbe obișnuite. În unele cazuri, acești artiști s-au dovedit a fi nonconformiști, ceea ce i-a condus la concedierea lor într-un timp scurt.

Indiferent de faima lor actuală, mulți dintre acești artiști, pe care întreaga lume îi admiră, au avut începuturi modeste. Înainte de a-și demonstra talentele lor, aceștia au lucrat pentru salarii minime și au acceptat slujbe în restaurante tip fast-food. Cântăreți, actori și chiar și un fost președinte povestesc acum cu amuzament despre primele lor locuri de muncă.

Pink nu se ferea să servească în timp ce fuma

Pink, cântăreața, a avut experiența lucrului nu la unul, ci la trei restaurante fast-food diferite, și anume Wendy's, Pizza Hut și McDonald's. Superstarul nu a fost întotdeauna un angajat model. Într-un interviu acordat The Associated Press, ea a dezvăluit că obișnuia să fumeze în timp ce servea la fereastra pentru servirea la drive-thru. De asemenea, a recunoscut că le dădea prietenilor cartofi prăjiți gratuit și chiar a consumat droguri în timpul serviciului.

Madonna a lucrat doar o zi la o gogoşerie

Madonna, superstarul, a avut parte de numeroase încercări înainte de a-și atinge succesul. La un moment dat, ea a fost nevoită să accepte o slujbă la restaurantul fast-food Dunkin' Donuts din Times Square, New York. Din păcate, experiența ei nu a durat decât o zi. A fost concediată după ce a stropit un client cu jeleu.

Chris Pratt şi-ar fi dorit mai multe bacşişuri

Actorul Chris Pratt a povestit pe Instagram fanilor săi despre perioada în care a fost ospătar la Bubba Gump Shrimp Co.. Şi-a îndemnat admiratorii să nu uite să lase bacşiş şi chiar o gustare în farfurie pentru cei care îi servesc în restaurante.

Eva Longoria şi-a plătit aniversarea de 15 ani cu banii din fast-food

Eva Longoria, cunoscută pentru rolul său în serialul "Desperate Housewives", a avut o experiență de lucru la restaurantul fast-food Wendy's în orașul său natal, Corpus Christi, Texas. Inițial, Longoria s-a angajat acolo cu scopul de a-și plăti petrecerea de aniversare a vârstei de 15 ani, numită Quinceañera, care este o tradiție specială pentru fetele din Mexic și din America Latină în general.

Eva Mendes, la un stand într-un mall

A ajuns actriţă şi model de succes, dar în adolescenţă s-a ocupat cu altceva. Eva Mendes şi-a câştigat primii ei bani lucrând la Hot Dog on a Stick, un stand de limonadă dintr-un mall din Los Angeles.

Barack Obama vindea îngheţată

Înainte de a se muta la Casa Albă, fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, a vândut cupe de îngheţată într-un magazin Baskin-Robbins. Într-un eseu pe LinkedIn, Obama a scris că acel job l-a învăţat „responsabilitatea, munca grea, echilibrarea unui loc de muncă cu prietenii, familia şi şcoala.”

Shania Twain servea la McDonald’s

Înainte de a deveni un star în Nashville, SUA, Shania Twain, cunoscută pentru hit-ul „Man, I Feel Like a Woman”, a lucrat mulţi ani la McDonald’s după şcoală şi cânta în baruri noapţile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel