De ce vrea Oana Roman să plece din țară. Replică dură pentru hateri

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Oana Roman fără machiaj / Foto: Facebook, Oana Roman
Oana Roman fără machiaj / Foto: Facebook, Oana Roman

Oana Roman n-a mai rezistat și a vrut să dea o replică celor care sunt rău intenționați pe Internet și au comentarii răutăcioase, în general, la adresa ei. Iată ce a scos-o din sărite, ce a spus și de ce se gândește că viitorul ei ar fi în „altă parte”.

Oana Roman se gândește să plece din țară. Mai mult, în cele mai recente postări le-a dat o replică celor care obișnuiesc să comenteze urât la adresa ei, așa numiții „trolli” de pe Internet, care au în mod normal un comportament rău intenționat. S-a întâmplat în momentul în care Oana Roman a fost numită „Peppa”, așa că a reacționat.

Oana s-a legat inclusiv de gramatica celor care lasă comentarii nepotrivite. „Măcar să scrieți corect dacă tot nu puteți să trăiți de grija mea. Aș avea ceva gânduri dacă haterii ar fi niște inteligenți și erudiți. Dar nu. Oamenii erudiți, deștepți, dar mai ales oamenii buni, chiar daca sunt oameni simpli, n-au timp de mizerii. Se hrănesc cu altceva, nu cu ură”, a spus Oana Roman pe contul ei personal de socializare.

Foto: captură Instagram/oanaromanelisei

Ea a mai dezvăluit și un alt comentariu negativ la una dintre postările ei, în care unul dintre urmăritori se lega de kilogramele pe care le are. Drept urmare, a spus că se gândește să se mute de aici, mai exact, să plece în altă țară.

Cum trece peste momentele dificile

Oana Roman are o comunitate mare de persoane care o urmărerc pe rețelele de socializare, astfel că este mereu activă în mediul online, ținându-și fanii la curent cu ceea ce face. Într-una din postări, fiica fostului premier a propus o secțiune de întrebări, iar fanii au fost curioși să afle dacă se confruntă cu stările de anxietate. ”Da, din păcate. Ani de zile. Anxioasă sunt și acum. Atacuri de panică făceam zeci pe zi. Acum mulți ani. Am făcut terapie și cred că nu există altă variantă.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Are din nou probleme cu Marius Elisei?

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin multe încercări în cei 9 ani de relaţie. Povestea lor de dragoste nu a fost întotdeauna roz, însă au demonstrat de cele mai multe ori că iubirea poate învinge orice obstacol. Deşi au divorţat oficial, aceştia şi-au mai acordat o şansă. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru cancan.ro, Oana Roman a vorbit și despre problemele care apar în cuplu. „Marius oricum nu prea iese la evenimente…niciodată. Nu e deloc fan de astfel de evenimente, așa că prefer să vin cu Isa că ea e mai obișnuită ca el. Uneori, Isa mă ajută să ies din stare, dar încerc să nu dau pe ea supărările mele. Ea mă simte dacă nu sunt ok și în general stăm împreună amandouă, chiar dacă nu ne spunem nimic, e o apropiere care contează foarte mult!”, a spus Oana Roman despre relația cu fiica sa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel