De ce vineri, 30 septembrie, este cea mai proastă zi în care Putin putea semna anexarea teritoriilor ucrainene

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Iată ce se întâmplă acum în Ucraina. 

Şeful administraţiei separatiste proruse din regiunea Doneţk din estul Ucrainei a anunţat vineri că oraşul Liman aflat în mâinile ruşilor în nordul acestei regiuni este "semi-încercuit" de armata ucraineană şi că veştile de pe front sunt "îngrijorătoare", informează Reuters, conform Agerpres. 

Într-un mesaj postat pe Telegram, Denis Puşilin, şeful administraţiei separatiste a autoproclamatei Republici Populare Doneţk, a informat că satele Iampil şi Drobişeve de lângă Liman "nu mai sunt controlate de noi” (de forţele separatiste).

”Eveniment istoric” pentru separatiști, ”umbrit” de forța ucraineană



În timp ce preşedintele rus Vladimir Putin intenţionează să anexeze oficial vineri regiunea Doneţk, Puşilin a spus că "armata ucraineană încearcă cu toate mijloacele să umbrească acest eveniment istoric pentru noi".

Liman, care înainte de război a avut o populaţie de circa 20.000 de locuitori, a fost capturat de forţele ruse în luna mai, după o bătălie prelungită. Oraşul a fost scena unor noi lupte de când forţele ucrainene le-a învins pe cele ruse în apropiere de regiunea Harkov, în timpul unei contraofensive declanşate luna aceasta.

Liman se află la nord-est de principalele două bastioane ale armatei ucrainene din Doneţk - Sloviansk şi Kramatorsk - şi la sud-est de Izium, în regiunea Harkov.

Vladimir Putin va semna astăzi tratatele privind anexarea la Rusia a regiunilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie după ce separatiştii proruşi din aceste regiuni au organizat aşa-zise referendumuri în zonele ocupate militar din Ucraina.

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a explicat de ce acest gest al președintelui rus este făcut într-o zi aleasă foarte prost! 

”Toată lumea știe că astrologii ruși sunt printre cei mai buni din lume! Tehnica lor este uimitoare! Mă refer în mod special la predicțiile din astrologie mundană. De altfel, se și cunoaște că marii politicieni ruși apelează la specialiști din toate domeniile ezoterice. Dar chiar și așa nu am cum să nu observ și să punctez faptul că Vladimir Putin a ales cea mai proastă zi pentru a semna tratatele pentru anexarea teritoriilor ucrainene ocupate. Din punct de vedere astrologic! 

Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea. Deci foarte puternic. În semnul Fecioarei, ceea ce ne poate face să credem că e vorba de o decizie foarte calculată și logică. În trigon cu Pluto, deci oferă putere și încredere. Dar se duce către o opoziție cu Neptun, planeta dezamăgirilor, iluziilor, păcălelilor și haosului! Mai simplu spus: praf în vânt! Din punctul de vedere al statisticii astrologiei, semnarea unui act atât de important când Mercur este staționar, este cea mai proastă decizie! De ce? Pentru că la un moment dat se va reveni asupra lui. Și pentru că decidenții își vor da seama că nu au luat toate datele în calcul. Iar opoziția Mercur-Neptun poate arăta că cineva și-a băgat coada, adică au fost influențe din partea unor persoane nu bine intenționate. Citește continuarea aici

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel