De ce viața după moarte nu este posibilă: Explicația unui fizician

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 08 sep 2023, 11:03 | Categorie: Știri
De ce viața după moarte nu este posibilă: Explicația unui fizician/Freepik
De ce viața după moarte nu este posibilă: Explicația unui fizician/Freepik

Există o întrebare pe care mulți dintre noi o punem cu privire la destinul oamenilor după moarte. Totuși, conform unui cercetător american, nu există prea multe răspunsuri la această întrebare. Este oare acest lucru adevărat?

Recent, a fost dezvăluit un videoclip în care fizicianul Sean Carroll a abordat cu atenție un subiect delicat. Acest cercetător ocupă poziții academice la Santa Fe Institute și la Universitatea John Hopkins, ceea ce îi conferă o autoritate semnificativă în a-și exprima părerea cu privire la existența post-mortemă.

„Odată ce încetăm să mai existăm fizic, nu se știe cum mai putem trăi pe lume‟, a început să explice omul de știință renumit. „Și asta pentru că nu există particule sau forțe care să mențină informația în creier și după ce murim‟, a explicat acesta la întrunirea The Amazing Meeting, din Nevada.

„Nu e posibil ca tot ce suntem în timpul vieții să persiste și după ce reacțiile chimice care ne definesc viața se încheie. Și aici mă refer la spiritul material care ar exista și după ce murim – acest lucru nu e compatibil cu legile fizicii cunoscute de om!‟, a încercat Carroll să pună punctul pe i.

Cercetătorul american a subliniat că nu este necesar să se acorde mai multă atenție studierii acestui subiect, deoarece a argumentat că ideea vieții după moarte este pur și simplu incompatibilă cu ceea ce știm despre viața la nivel fizic.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience