De ce unele celebrități și-au schimbat numele? Descoperă motivele din spatele acestei decizii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
De ce unele celebrități și-au schimbat numele? Descoperă motivele din spatele acestei decizii / Facebook
De ce unele celebrități și-au schimbat numele? Descoperă motivele din spatele acestei decizii / Facebook

Motivul pentru care unii artiști și-au schimbat numele se datorează faptului că unele nume pot fi greu de pronunțat sau de promovat, mai ales în industria divertismentului. Acești artiști știu că pentru a obține succes, este important să aibă un nume memorabil și ușor de reținut pentru public. De multe ori, numele celebre sub care îi cunoaște lumea ascund identități care nu ar fi fost la fel de atrăgătoare sau care nu ar fi avut același impact în industrie.

Chiar dacă nu pot să scape complet de numele lor de naștere, acești artiști au încercat să-l ascundă sau să-l înlocuiască din diferite motive. Uneori, problemele legate de identitatea celebrităților nu sunt foarte transparente și publicul are puține informații despre numele lor original. Există cazuri în care aceste nume de naștere sunt atât de ciudate sau neobișnuite încât par aproape ireale.

Elton John omagiază alţi doi muzicieni

Faimosul cântăreţ Elton John s-a născut Reginald Kenneth Dwight. A ales un nume de scenă care să omagieze doi muzicieni: saxofonistul Elton Dean şi cântăreţul Long John Baldry.

Bob Dylan, inspirat de poetul Dylan Thomas

Numele Robert Allen Zimmerman îţi pare cunoscut? La o primă modificare, a ajuns Robert Allyn. După ce purtătorul său a cunoscut poeziile lui Dylan Thomas şi a găsit inspiraţie în ele, Robert a devenit Bob, iar Allyn s-a preschimbat în Dylan. Restul este istorie.

Nicolas Cage s-a distanţat de familie

În încercarea de a se depărta de imaginea faimosului său unchi Francis Ford Coppola, Nicolas şi-a abandonat numele, Nicolas Kim Coppola, pentru simplul şi memorabilul Cage.

Meg Ryan şi-a scurtat mult numele

Numele real al lui Ryan este destul de lung: Margaret Mary Emily Anne Hyra. Era posibil să nu intre pe posterul filmului „You've Got Mail” care a făcut-o cunoscută.

Miley Cyrus şi-a luat numele de scenă de la o poreclă

Cyrus, numită optimist, Destiny Hope, a trecut legal la numele Miley. Acesta provenea de la o poreclă a ei din copilărie, „Smiley”.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel