De ce și-a retras Cristina Bălan copiii cu sindrom Down de la școală

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook, Cristina Bălan
Foto: Facebook, Cristina Bălan

Cristina Bălan, fosta membră a trupei Impact, a hotărât să-şi retragă gemenii de la şcoală, pentru a nu-i expune unui mediu toxic şi a-i ţine departe de bullying.

Cristina Bălan își iubește nespus copiii și ar face orice ca să le fie bine. În imaginile pe care ea le publică pe Instagram, de exemplu, se observă afecțiunea și dragostea nesfârșite. Ea a scris pe Instagram următorul text pentru ei.

„Pentru mine, fiecare zi este despre voi. Nu mi-am imaginat, vreodată, o asemenea călătorie. Când visam la zâmbetele voastre, când îmi închipuiam cum va fi să fiu mamă, în niciun scenariu nu am putut vedea cam cât de speciali veți fi. Și nici că aș putea să renunț la voi, dacă doresc. Dar n-am făcut-o”.

Gemenii suferă de sindromul Down. Tocmai afecțiunea lor ar fi fost motivul pentru care Cristina Bălan și soțul ei au decis să facă acea schimbare, să îi retragă de la școala la care erau.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Bălan (@silviacristinabalan)

„I-am retras de la școală pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați. Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există. Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia. Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei. Dar problema este că la un copil tipic se scuză lucrurile astea, că e copil. Dar la copilul special se spune că are o problemă de comportament”, a declarat Cristina Bălan pentru Fanatik.

Acum, Cristina şi soţul se ocupă de cei mici. „Într-adevăr, se vede diferența. E adevărat, facem noi lecții, am luat manualele, reînvățăm și noi. Facem matematică, facem dezvoltare personală…”, a spus cântăreața.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel