De ce să pui câteva frunze de dafin în frigider. Ce rol are planta aromatică

Autorul articolului: Monika Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
frigider - FOTO: Freepik
frigider - FOTO: Freepik

Câteva frunze de dafin lăsate peste noapte în frigider vă pot scăpa de o problemă deranjantă.

Păstrarea unui frigider perfect igienic este o provocare zilnică. Între scurgerile de lichide, alimentele uitate care putrezesc fără avertisment și bucățile de brânză puternic mirositoare, există adesea un amestec de mirosuri nu atât de plăcute în  frigider.

Mirosurile se pot acumula în timp. Astfel,un frigider mirositor poate afecta tot restul alimentelor. Pentru a remedia acest lucru, sfatul nostru este binevenit să reîmprospătați dispozitivul și să dezodorizați spațiile interioare. Iar frunzele de dafin vă sunt de mare ajutor.

Această plantă este foarte populară pentru aromatizarea diferitelor feluri de mâncare în bucătărie. Este utilizată pe scară largă deoarece merge bine cu diverse alimente cu arome diferite. Ca bonus, deoarece dafinul  are proprietăți extraordinare pentru sănătate, bucătarii din întreaga lume nu ezită să-l includă într-o panoplie de rețete culinare.

Atunci când lichidele se varsă în frigider sau anumite alimente încep să se strice, iar frigiderul nu este curățat frecvent, interiorul începe să miroasă urât. În plus, este suficient ca ceapa sau usturoiul să nu fie depozitate într-un recipient etanș, astfel încât mirosurile puternice și persistente să se împrăștie în frigider, potrivit Healthy Life Vision.

Frunzele de dafin acționează astfel ca un deodorant perfect pentru frigiderul tău: va trebui să distribui doar o mână de frunze uscate pe diferitele rafturi ale frigiderului și gata.

Vă sfătuim să o faceți seara înainte de a merge la culcare. Repetați acest lucru timp de câteva zile și mirosurile neplăcute vor dispărea complet!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel