De ce să îți pui cuburi de gheață pe față. Rezultatele te vor surprinde

Autorul articolului: Monika Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
gheata - FOTO: Freepik@valuevitality
gheata - FOTO: Freepik@valuevitality

De ce să îți pui cuburi de gheață pe față.

Deși nu există un moment ca vara pentru a te răcori, aplicarea gheții pe față este o strategie de îngrijire a pielii pe tot parcursul anului. De la funcționarea ca un primer natural de machiaj până la ridicarea pomeților la noi înălțimi, cuburile de gheață sunt o armă secretă pentru mulți facialiști și make-up artiști de top.

Vedeta YouTube Lisa Eldridge jură pe tratamentele faciale cu gheață pentru a combate orele de filmare timpurii și modelele cu jet-lag. Este roșeața problema ta?

Pur și simplu aduceți un bloc înghețat pe cerul gurii, unde se află receptorii pentru vasele de sânge ale feței dvs. Și pentru crize de inflamare, acestea acționează, de asemenea, ca tratamente punctuale pentru erupții, spune esteticianul Renée Rouleau, din Austin. Indiferent de starea în care se află fața ta, experții susțin că cuburile proaspăt scoase din congelator, mai ales atunci când sunt amestecate cu ceai verde, cofeină sau lapte (!), pot ajuta la creșterea circulației sângelui, la minimizarea porilor și la calmarea inflamațiilor pentru o piele clară și radiantă, potrivit Vogue.

De când efectuează tratamente faciale transformatoare, celebrul facialist Ole Henriksen a încorporat cuburi de gheață în tratamentele sale.

"Acestea îmbunătățesc dramatic circulația în piele pentru acea strălucire sănătoasă pe care ne-o dorim cu toții", spune el.

Pentru a stimula rezultatele, el va prepara și îngheța ceaiul din semințe de trandafir, care este bogat în vitamina C, precum și ceaiul verde, plin de antioxidanți.Pentru aplicare, Henriksen sugerează înfășurarea unui cub de gheață într-o batistă subțire de bumbac și masarea acestuia pe piele.

Vechiul truc cu gheață rece poate, de asemenea, să pună în valoare produsele eroice ale regimului dumneavoastră.

"Dacă aplicați un serum pe piele și puneți gheață pe ea după aceea, capilarele se restrâng și se creează un efect de tragere care ajută ingredientele să pătrundă mai adânc", explică Rouleau.

Facialista celebră Joanna Czech este, de asemenea, un fan al pasului suplimentar de gheață - în special atunci când se face o mască. După ce folosește masca The Brilliance Brightening Mask de la La Mer, ea sigilează ingredientele iluminatoare și de înmuiere a pielii prin glisarea cuburilor învelite în tifon de-a lungul planurilor feței.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel