De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit: Interesul a fost trezit / Nu e o rușine să gătești (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit: Interesul a fost trezit
EXCLUSIV
De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit: Interesul a fost trezit

Liviu Dragnea este invitatul emisiunii Ce Se Întâmplă, cu Răzvan Dumitrescu. 

"Vreau să conving românii cât de importantă este hrana și să înțeleagă că modul cum ne hrănim nu este un moft. Avem responsabilitatea pentru copiii noștri, cum îi alimentăm și cum îi învățăm să se alimenteze. Al doilea motiv pentru care m-am apucat de gătit este că vreau să-i conving că nu este foarte greu să gătești, nu e o rușine să gătești. Al treilea motiv, încerc să-i conving că doar așa mănânci sănătos dacă folosești alimente sănătoase și românești. Obiectivul numărul patru este că le prezint niște rețete care nu sunt complicate.

Am văzut comentarii pro și contra, am văzut că sunt oameni care comentează doar să comenteze și comentarii în regulă ceea ce mi-a spus mie că interesul a fost trezit. Am fost în mai multe locuri în ultima perioadă și m-am întâlnit cu oameni care-mi spuneau, în special doamne, că le-au plăcut și că s-au apucat de gătit. Nu e obligatoriu să gătești în fiecare zi, măcar să începi cu weekend-ul să prinzi gustul, să simți satisfacția că din mâinile tale iese hrana familiei tale.

Am avut un comentariu pentru conducerea ANPC în legătură cu etichete puse în bătaie de joc pe produsele străine în românește unde scrie atât de mic încât în general ai nevoie să folosești o lupă. După câteva zile probabil, primind de la șefii lui, acest domn Horia Constantinescu care înainte, acum câțiva ani de zile era mai respectos și mai bine crescut sau cel puțin așa părea mi-a răspuns că poate am fost prea ocupat cu rețetele și nu sunt la curent cu marile măsuri pe care le-a luat. Folosesc mult aroganța în exprimare", a explicat Liviu Dragnea la emisiunea "Ce Se Întâmplă" cu Răzvan Dumitrescu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel