De ce nu s-a mai operat Elena Merișoreanu: ”Mi-e rușine să-i refuz și trebuie să merg”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook
Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu a oferit noi informații despre operația de la picior.

Elena Merișoreanu trebuia să ajungă pe masa de operație la jumătatea acestei luni, după cum declara chiar ea, însă se pare că intervenția la picior nu a avut încă loc. Într-un interviu pentru Spectacola, artista a dezvălui faptul că a amânat din nou această procedură, din cauza cererii mare pe care o are pentru evenimente.

„Eu sunt la Cluj, imprim ceva cu Orchestra de aici, Transilvania și diseară vin cu avionul înapoi la București. Sunt bine, mă rog, urmează să mă operez la picior, dar în rest sunt sănătoasă tun, la vârsta mea nu mă pot plânge. Uite că am evenimente și nu pot să le amân. Pe cuvânt, nu pentru că duc lipsă de bani, noi ne rezumăm la ce avem și îi mulțumim lui Dumnezeu că avem, dar mi-e rușine să-i refuz, sunt oameni cu care lucrez de atâția ani și trebuie să merg. Să mai treacă un pic și o să mă operez. Și cu căldurile astea.. eu am noroc că am o curte cu pomi mulți și mă plimb pe acolo, e așa de bine, ca la țară.”, a dezvăluit Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru Spectacola.

Ce probleme are Elena Merișoreanu la picior

”Eu am evenimente până se lasă secul de Crăciun, dar vreau să mă operez la picior și cu ocazia asta stau și eu puțin. Trebuia de mult timp să mă operez, dar acum chiar sunt hotărâtă, pentru că chiar nu mai am cartilagiu deloc la picior. Este o operație ușoară, avem medici atât de buni, nu are rost să mergem în străinătate. Eu am fost la San Diego și acolo am întâlnit un medic de la Cluj și mi-a spus: ”Ești româncă? Păi ce cauți aici, măi fată, când la noi în țară.. du-te acolo că e cel mai mare ortoped.” Așa că mă duc la dânsul, mă operează și mă mai relaxez și eu, eu nu duc lipsă de nimic la ora actuală.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

De ce nu merge artista pe litoral

Mai mult, aceasta a mai dezvăluit și faptul că anul acesta va sta departe de litoralul românesc, tot din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

”Nu mă duc pe litoral, pentru că eu am fost operată cu ani în urmă pe tiroidă și chiar nu am voie să stau la soare. Și să mă duc să stau în casă mai bine mă duc la munte. Am umblat toată planeta asta, în toate colțurile lumii am fost, dar o țară mai frumoasă ca la noi nu găsești. Avem munte, avem mare. Am fost la Bușteni, am avut un eveniment acolo și eram cazată la o familie la etajul 4. Cât de frumos se văd munții, pădurile. Și copiii mei și nepoții pleacă în străinătate și nu-și cunosc țara. Ce-i drept că prețurile sunt mult mai mari la noi în țară, dar eu nu aș mai pleca. Dacă vreau să mă duc la munte mă duc la sora mea în Ardeal, dacă vreau să stau la Vâlcea avem și acolo o casă, că soțul e de acolo. Avem toate condițiile. Astea sunt singurele locuri unde m-aș duce. Și pe Valea Prahovei, sunt îndrăgostită de locul ăla.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel