De ce nu a luat Monica Anghel numele soţului, după căsătorie

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Monica Anghel şi soţul ei / Foto: Facebook, Monica Anghel
Monica Anghel şi soţul ei / Foto: Facebook, Monica Anghel

Ar fi trebuit să ia numele de Caraivan, după soţ. De ce, totuşi, artista a ales să n-o facă?

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră care a intrat în sufletele oamenilor cu muzica ei. Aceasta a trecut printr-o tragedie enormă atunci când și-a pierdut sufletul pereche, fiind extrem de afectată de moartea fostului soț. Cântăreața a reușit să găsească din nou fericirea, în brațele lui Marian Caraivan. Cei doi formează un cuplu de 12 ani, iar cântăreața a recunoscut că relația dintre ei nu a fost mereu una idilică și că nu a luat numele soțului ei după căsătorie. Iată care este motivul și ce a spus artista despre impasurile vieții lor de cuplu!

Monica a dat din casă

Monica Anghel și Marian Caraivan se iubesc de 12, iar artista este fericită și împlinită alături de acesta. Cei doi au împreună un băiat, pe Aviv, care le-a luminat viața de când a apărut pe lume. Artista povestit că au trecut prin impasuri de-a lungul relației, dar că întotdeauna caută să rezolve problemele pentru a nu se ajunge la despărțire. „Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi’’, a spus Monica Anghel pentru Viva.

Cei doi au spus marele "Da" în faţa ofiţerului de Stare Civilă în anul 2010. Artista și-a păstrat numele, deoarece nu-și dorea să umble foarte mult pentru schimbarea tuturor actelor. „Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa’’, a declarat Monica Anghel pentru aceeași sursă.

Adevărul despre operaţiile estetice

"Mi-am făcut un pic de botox, pentru că stăteam încruntată și mi-am hidratat buzele cu foarte puțin acid hialuronic. Încă nu mi-am dorit o operație estetică pe care să nu am curaj să o fac, dar încă nu e timpul trecut" le-a dezvăluit Monica jurnaliştilor de la Viva. Legat de problema kilogramelor în plus, artista a mai spus: "Da, știu, am fost grasă până acum patru, cinci ani, până când m-am operat pe coloană și mi-a spus medicul Marius Catană că trebuie să slăbesc. Abia atunci am spus OK și am făcut această schimbare. Am fost mereu asumată, eu, una, nu mă vedeam grasă. M-am simțit bine în pielea mea întotdeauna. După ce am slăbit, au spus mulți fie că mi-am tăiat stomacul, ba că mi-am pus inel gastric, ba că sunt bolnavă sau prea slabă. Dar ce spun oamenii despre mine este problema lor, nu este problema mea."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel