De ce Hollywood-ul lasă diabeticii fără un medicament salvator

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Meghan McCain a fost încurajată să ia noul medicament
Meghan McCain a fost încurajată să ia noul medicament

Într-o cultură în care trupurile slabe sunt idealizate, nu este de mirare că celebritățile și persoanele care își permit să cheltuiască 1.000 de dolari pe lună apelează la o injecție care poate ajuta la pierderea în greutate. 

Însă problema este că acest un medicament este indicat pentru cei care suferă de diabet și care le salvează vieți mai ales că nu există suficiente cantități pentru toată lumea.

Meghan McCain spune că a fost "îndemnată" să ia Ozempic la patru săptămâni după naștere pentru a pierde din greutatea pe care a scumulat-o în plus în timpul sarcinii.

Într-un articol de opinie publicat în Daily Mail, vedeta americană Meghan McCain spune că, la doar patru săptămâni după ce a născut, oamenii au îndemnat-o să ia Ozempic pentru a pierde cele câteva kilograme. 

Vedetele numesc medicamentul "miracol" și mai spun că "toată lumea îl ia" iar piața neagră a înflorit însă riscurile sunt destul de mari.

"În poate cea mai bolnavă întorsătură a acestei povești, cei care suferă de diabet se luptă să găsească medicamentul care le-ar putea salva viețile, pentru că oameni, care de altfel sunt sănătoși, îl folosesc pentru a pierde câteva kilograme. Nu poți fi mai hollywoodian decât atât", a continuat McCain, adăugând că:  "Oare uităm atât de repede că amfetaminele au fost cândva considerate pe scară largă ca fiind un medicament acceptabil pentru pierderea în greutate?".

O altă vedetă care a luat Ozempic pentru a pierde în greutate este și miliardarul Elon Musk care a lăudat medicamentul într-un mesaj pe Twitter atunci când urmăritorii l-au lăudat ca a slăbit și că arată foarte bine.

fpbyjamwab079g6_11385400.jpg 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel