De ce boli suferă Phil Collins

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Știri
foto: Phil Collins, Facebook
foto: Phil Collins, Facebook

Phil Collins suferă de mai multe afecțiuni printre care și depresia.

Potrivit Hollywood Life, Phil Collins suferă de mai multe afecțiuni medicale, care au fost discutate public în diverse interviuri și declarații ale artistului. Printre acestea se numără:

Probleme de sănătate fizică: Collins a avut o serie de probleme medicale legate de sistemul musculo-scheletic, inclusiv dureri severe de spate și probleme la nivelul coloanei vertebrale. Aceste probleme au fost atribuite anilor de activitate intensă în industria muzicală, în special perioadelor petrecute în fața tobelor.

Pierderea auzului: Collins a fost diagnosticat cu pierdere de auz în anii '00, care a fost parțial atribuită expunerii îndelungate la sunete puternice în timpul carierei sale muzicale.

Probleme psihice: Artistul a vorbit și despre lupta sa cu depresia, care a fost agravată de problemele de sănătate fizică și de alte provocări personale. Collins ia, în prezent, somnifere și antidepresive puternice.

Aceste afecțiuni au avut un impact semnificativ asupra vieții lui Phil Collins și au determinat momente în care a fost nevoit să se retragă temporar din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe recuperare și pe starea sa de sănătate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel