De ce a refuzat Eminem să cânte cu 50 Cent, pentru 9 milioane de dolari, la Cupa Mondială 2022

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursa foto: Facebook, Eminem
sursa foto: Facebook, Eminem

Rapperul și actorul Curtis „50 Cent” Jackson spune că prietenul și partenerul său de afaceri Eminem a refuzat o ofertă de 9 milioane de dolari pentru o performanță comună la Cupa Mondială din Qatar 2022. Care ar fi fost motivul refuzului.

Eminem, pe numele său real Marshall Mathers, ar fi primit cea mai mare parte a banilor, și anume 8 milioane de dolari, în timp ce 50 Cent ar fi primit până la 1 milion de dolari, informează Fox Business.

A refuzat oferta "de milioane" fără să dea vreo explicație

În timpul unui interviu radio pentru Big Boy’s Neighborhood, Jackson a spus: „Mulțumită Super Bowl-ului, am primit o întrebare daca am fi dispuși să cântăm la Cupa Mondială, și pentru asta aveau un buget de 9 milioane de dolari. Aș fi luat unul și apoi celelalte opt ar fi fost pentru el,” a spus rapperul 50 Cent. În declarația sa, rapperul se referea la evenimentul Super Bowl din 2022, unde el, Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Anderson Paak au cântat împreună la SoFi Stadium din Los Angeles.

Jackson a declarat că a vorbit cu reprezentanții lui Eminem și aceștia au răspuns: „Nu o va face”. 50 Cent a mai zis că a venit cu argumente pentru spectacolul comun: „Dacă ai vrea să faci un show unic, poate ai face cel mai mare eveniment sportiv live din lume”. Cu toate acestea, negocierile cu tabăra lui Eminem s-au dovedit a fi fără succes.

Rapper-ul a zis pas şi la The Fast and The Furious

50 Cent a mai spus că, după ce a adus oferta în atenția managerului lui Eminem, Paul Rosenburg, a fost informat că rapperul din Detroit nu are de gând să participe la spectacol, indiferent de plată. Jackson nu a clarificat ce anume l-a determinat pe Mathers să refuze oferta. O plată de aproape opt cifre nu este tipul de numerar care este de obicei lăsat pe masă de o vedetă rap, dar deciziile anterioare ale lui Eminem pot oferi un indiciu asupra celei mai recente.  Vedeta rap s-a dovedi a nu fi genul de om care să permită banilor să-și dicteze mișcările. El a refuzat numeroase roluri cu buget mare în filme importante de-a lungul carierei sale, inclusiv The Fast and the Furious, Rival Gangs și Southpaw, ultimul dintre acestea fiind creat special pentru el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel