De câte ori a întrebat Daniela Gyorfi "DE CE MĂ MINȚI"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
De câte ori a întrebat Daniela Gyorfi "DE CE MĂ MINȚI" / Sursa: Facebook
De câte ori a întrebat Daniela Gyorfi "DE CE MĂ MINȚI" / Sursa: Facebook

În 2004 a dat lovitura pe piață cu albumul "Daniela și Liviu" pe care apare piesa "De ce mă minți", melodia a devenit foarte repede hit chiar dacă au existat acuzații că ar fi plagiată după o piesă grecească.

Albumul s-a vândut într-un milion de exemplare, iar versurile erau fredonate de toată lumea la vremea aceea. Piesa a beneficiat de multe remixuri, iar în 2020 a fost readusă în atenția publicului de Theo Rose și Vlăduța Lupău.

Daniela Gyorfi a vorbit despre viața reală și minciunile care ar putea să apară într-o relație.

"Dacă un bărbat vrea să te înșele, poți să faci orice, pentru că dragoste cu forța, nu se poate. Nu are rost să stai pentru că îți bați joc de tine", a spus acumc eva timp cântăreața.

În cadrul emisiunii "40 de întrebări" artista a răspuns la o întrebare destul de delicată.

"Am avut și relații în care am fost mințită, dar nu mi-a plăcut să stau foarte mult. Când am simțit că e ceva în neregulă am plecat. Câteodată întrebam... câteodata nu, oricum n-ar recunoaște. Am fost mințită, am mințit și eu. O minciunică mică nu strică nimănui, dar depinde ce minți și depinde de context. Nu cred că as putea să fiu într-o relație în care simt că nu mai sunt ceea ce trebuie să fiu. I-am spus și partenerului meu, dacă nu mă mai iubește să nu mai stea cu mine, n-are sens să se chinuie, dacă se îndrăgostește asta este, strâng din dinți și merg mai departe", a declarat Daniela Gyorfi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel