"Day Fever", un concept la modă pentru britanicii afectaţi de lipsa somnului: Distracţia oferită de un club de noapte în mijlocul zilei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Dedicat celor care nu au renunţat la pasiunea lor pentru dans, dar care nu mai doresc să facă nopţi albe în cluburi.

La ora 14:00 într-o sâmbătă din luna februarie, are loc o petrecere ce se va încheia la ora 20:00. În fața clubului de noapte din Londra, o mulţime de oameni aşteaptă cu nerăbdare să intre și să danseze.

"Am 52 de ani şi nu prea se obişnuieşte ca un bărbat de vârsta mea să se afle într-un club de noapte la ora două dimineaţa. Aşa că m-am gândit să încerc să organizez acest lucru în timpul după-amiezii", a declarat pentru AFP Jonny Owen, organizatorul evenimentului de la clubul Here at Outernet din centrul Londrei, împreună cu soţia sa, actriţa Vicky McClure.

Toate evenimentele sunt sold-out până în luna mai

Prima ediție a fost organizată la Sheffield în luna decembrie. Cuplul încearcă în prezent să implementeze noul concept şi la Londra. Următoarele şapte evenimente bazate pe conceptul "Day Fever" sunt programate în toată Marea Britanie (Nottingham, Glasgow, Newcastle, etc.). Toate sunt sold-out până în luna mai.

La Londra, cei mai mulţi dintre norocoşii care au reuşit să cumpere un bilet de intrare - în jur de 17 lire sterline (19 euro) - s-au pretat acestui joc, purtând rochii de seară şi paiete, în cazul femeilor, şi cămăşi elegante în cel al bărbaţilor, care au fost mai puţin numeroşi.

Este vorba în principal despre persoane în vârstă de 40 sau 50 de ani, dintre care unele au responsabilităţi profesionale sau copii, altele sunt încă tinere şi nu doresc să mai sufere în timp ce încearcă să îşi revină după o noapte de distracţie energică sau marcată de un consum mare de alcool. Şi care nu mai găsesc o bucurie în actuala viaţa de noapte londoneză, conform Agerpres.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel