David Lynch, regizorul, lansează album...

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Celebrul regizor David Lynch și cântăreața Chrystabell au anunțat lansarea noului lor album colaborativ, "Cellophane Memories", care va fi lansat pe 2 august via Sacred Bones Records.

Odată cu acest anunț, duo-ul a dezvăluit și primul single, "Sublime Eternal Love", însoțit de un videoclip muzical regizat de Lynch, ce poartă amprenta sa inconfundabilă, scrie MXDWN.

"Cellophane Memories": O Îmbinare de Singurătate și Romantism

"Cellophane Memories" promite să ofere acea combinație onirică de singurătate și romantism pentru care Lynch și filmele sale sunt recunoscute. Conform comunicatului de presă, albumul include contribuții de la Chrystabell, Lynch și regretatul compozitor Angelo Badalamenti. Inspirația pentru acest proiect a venit dintr-o viziune pe care Lynch a avut-o într-o noapte de toamnă, unde o lumină strălucitoare deasupra copacilor s-a transformat în vocea cristalină a lui Chrystabell, dezvăluindu-i un secret.

Chrystabell descrie albumul ca având „multe uși care sunt lăsate deschise pentru a te întreba, a te plimba și a te rătăci. Este ca o muzică de stare — nu că ar crea o stare, ci mai degrabă că reflectă propria ta stare.” Albumul, acum disponibil pentru precomandă, cuprinde zece piese și se încheie cu single-ul principal.

”Sublime Eternal Love": O Melodie de Meditație

"Sublime Eternal Love" prezintă armonii ale vocii lui Chrystabell, stratificate și crescând dintr-un fundal de sintetizatoare, creând un peisaj sonor care este în același timp liniștitor și disonant. Videoclipul muzical care însoțește melodia oferă un vizual simplu, dar captivant, încadrând diverse unghiuri ale feței lui Chrystabell într-o lumină intermitentă, amplificând calitatea meditativă și de transă a piesei.

Colaborare Îndelungată și Succes

Lynch nu este străin de a încorpora performanțe muzicale în munca sa ca regizor, iar parteneriatul artistic cu Chrystabell datează din 2011, odată cu albumul ei de debut, "This Train", și EP-ul din 2017, "Somewhere in the Nowhere". Chrystabell a jucat și rolul agentului Tammy Preston în cel de-al treilea sezon al serialului de succes "Twin Peaks", regizat de Lynch, în 2017.

Tracklist-ul Albumului "Cellophane Memories":

1. She Knew
2. The Sky Falls
3. You Know the Rest
4. So Much Love
5. Two Lovers Kiss
6. The Answers to the Questions
7. With Small Animals
8. Reflections in a Blade
9. Dance of Light
10. Sublime Eternal Love

Fanii lui Lynch și Chrystabell așteaptă cu nerăbdare această nouă colaborare, care promite să fie la fel de enigmatică și captivantă ca toate proiectele lor anterioare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel