David Guetta și OneRepublic aduc un remake captivant al hitului „Dragostea din tei” al trupei O-ZONE

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

David Guetta și trupa OneRepublic pregătesc lansarea single-ului "I Don’t Wanna Wait", care va include un sample dintr-unul dintre cele mai mari hituri românești la nivel internațional, "Dragostea din tei" a trupei O-Zone.

Deși au existat mai multe reinterpretări ale acestui hit de-a lungul anilor, colaborarea dintre DJ Guetta și OneRepublic se remarcă ca fiind cel mai mare proiect muzical din ultimii ani în care refrenul compus de Dan Bălan, liderul trupei O-Zone, este prezent.

La Ultra Music Festival, un eveniment cu o tradiție de 25 de ani, Ryan Tedder, vocalistul trupei OneRepublic, s-a alăturat lui David Guetta pe scenă pentru a oferi fanilor șansa de a asculta în premieră remake-ul unei melodii care ar putea deveni un hit.

Pe contul său de Instagram, Guetta a dezvăluit imagini filmate în timpul sesiunii în care a înregistrat și produs melodia împreună cu Ryan Tedder. Lansarea oficială a piesei este programată pentru vineri, 5 aprilie, dar puteți asculta o parte din ea în videoclipul de mai jos.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel