David Beckham, gest extraordinar: TRANSFERĂ unui medic ucrainean conturile de Insta și Facebook cu 70 de milioane de abonați

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fostul star de fotbal David Beckham a predat conturile sale de socializare de pe Instagram și Facebook.

Conturile lui Beckham cu peste 71,5 milioane de abonați vor fi transferat medicului ucrainean Irina Kondratova, șefa Centrului regional perinatal din Harkiv, care va arăta lumii viața reală din spitalele din Ucraina.

Irina Kondratova spune că pe timp de pace este medic anestezist pediatru, iar în prima zi de război toate femeile însărcinate și mamele au trebuit să fie evacuate în subsolul spitalului.

Ea spune că „din păcate, nu putem duce la subsol bebelușii care se află la terapie intensivă, deoarece aceștia depind de echipamente de salvare”.

Irina Kondratova adaugă că primele zile au fost cele mai dificile, a învățat cum să lucreze între bombardamente și lovituri de rachete, iar acum spune că ziua ei de lucru este de 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În aceste condiții, David Beckham a anunțat că predă conturile sale de socializare medicului, care va arăta, astfel, celor peste 71,5 milioane de abonați, viața reală din Ucraina.

„Astăzi îi predau canalele mele sociale Irinei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Urmăriți activitatea ei, pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Irina și angajații din domeniul sănătății o fac pentru a salva vieți în Ucraina”, a spus Beckham, pe Instagram.

Starul îndeamnă fanii să continue să ajute Ucraina.

Medicul a postat deja mai multe filmulețe pe contul starului David Beckham, pentru a arăta cum funcționează Centrul Regional Perinatal din Harkov.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel