David Beckham face dezvăluiri despre boala care îi îngreunează viața în noul serial de pe Netflix

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fostul fotbalist dezvăluie detalii inedite din viața sa într-o nouă serie documentară care va fi lansată de Netflix în cursul acestui an, pentru care a fost plătit cu 18 milioane de euro.

David Beckham a dezvăluit deja că a suferit de tulburare obsesiv-compulsivă (TOC) încă de pe vremea când era fotbalist. "Totul trebuie să fie pus la locul lui. Când pun băuturile răcoritoare în frigider, trebuie să fie numere pare, dacă sunt impare, scot una și o pun într-un alt loc. Dacă mă duc la un hotel, înainte de a mă relaxa trebuie să pun într-un sertar toate pliantele și cărțile din cameră. Totul trebuie să fie impecabil", a declarat fostul jucător pentru postul de televiziune britanic ITV în 2006, cu șapte ani înainte de retragerea sa. 

Dar obsesia sa pentru ordine și curățenie merge mult mai departe, potrivit primelor imagini din seria documentară pe care Netflix o va lansa în cursul acestui an despre viața fostului fotbalist.

În avanpremiera serialului, prezentată joi la un eveniment Netflix la Londra, Beckham recunoaște că acest model de comportament îl obligă să stea treaz noaptea, în timp ce toată lumea doarme, pentru a petrece ore întregi făcând curățenie în conacul pe care îl împarte cu soția sa, Victoria Beckham, cu care are patru copii. "Când toți sunt în pat mă plimb prin casă, curăț lumânările folosite, aprind întrerupătoarele astfel încât să fie aliniate corect și mă asigur că totul este ordonat", spune el.

La un moment dat, în filmare, David este văzut chiar certându-se cu Victoria pentru că lăsase sarea în locul în care nu trebuie să fie. "Curăț bucătăria foarte bine, nu cred că soția mea apreciază asta atât de mult”, spune el în fața camerelor de filmat. 

Netflix a confirmat că serialul documentar cu sportivul englez era în pregătire în luna iulie a anului trecut, după ce acesta a semnat un contract de aproximativ 18 milioane de euro cu platforma de streaming. În cadrul documentarului Beckham va vorbi despre cariera lui, începuturile și determinarea care l-a făcut să devină unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din toate timpurile. "Serialul va cuprinde arhive inedite, povești nespuse și interviuri cu oamenii care au făcut parte din călătoria mea", a spus el într-o postare pe Instagram în urmă cu nouă luni.

Proiectul, care nu are încă un titlu, este regizat de Fisher Stevens, câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun documentar de lungmetraj pentru "The Cove", care va fi regizor și producător executiv alături de producătorul John Battsek, câștigător al premiilor Oscar și Emmy. 

Scopul serialului este de a portretiza viața sa după fotbal și se va concentra în special pe fondarea noii sale echipe, Inter Miami. Dar va cuprinde și conținut personal și familial, inclusiv videoclipuri de acasă de la zilele de naștere și de Crăciun și chiar imagini de la primele întâlniri ale lui cu Victoria.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel