Darius Rucker laudă contribuția lui Beyoncé la popularizarea muzicii country

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Facebook, Beyonce
Foto: Facebook, Beyonce

Darius Rucker, solistul trupei Hootie and the Blowfish, în vârstă de 58 de ani, a adus laude lui Beyoncé pentru impactul major pe care l-a avut asupra muzicii country prin albumul său 'Cowboy Carter'.

Artistul subliniază că vedeta hitului 'Single Ladies', în vârstă de 42 de ani, a deschis genul muzical unui public mult mai larg și a demonstrat că muzica country nu este destinată doar albilor.

Într-un interviu acordat emisiunii 'Who’s Talking to Chris Wallace', Darius a declarat: "Nu pot exprima suficient cât de important a fost ceea ce a făcut ea, pentru că a atras atât de multe priviri asupra genului."

El a continuat: "Unul dintre lucrurile pe care le ador la ceea ce a făcut Beyoncé este că atunci când am început să fac muzică country și să am hituri, femei și bărbați afro-americani veneau la mine și spuneau 'Iubesc muzica country, doar că nu puteam să o spun.' Și ea a adus, cred, și mai multe priviri asupra genului și mai mulți oameni, inclusiv persoane de culoare, care să spună 'Bine, îmi place muzica country.'"

Câștigătoarea premiilor Grammy a devenit prima femeie de culoare cu un cântec country numărul unu în istoria Billboard, cu hitul 'Texas Hold 'Em' de pe albumul 'Cowboy Carter'.

Darius a argumentat anterior că albumul lui Beyoncé este benefic pentru muzica country. Artistul, care s-a orientat către muzica country în 2008, a declarat pentru Us Weekly: "Sunt fericit pentru ea. Sunt fericit pentru gen. Privirile pe care le-a adus asupra muzicii country au crescut și este întotdeauna un lucru bun când ai mai mulți oameni care urmăresc muzica country."

De asemenea, Darius speră ca alți muzicieni de culoare să urmeze exemplul lui Beyoncé. El a explicat: "Sper că ceea ce a făcut ea să se traducă și mai mult decât deja a făcut-o, astfel încât mai multe persoane de culoare să aibă o șansă în muzica country."

Luke Grimes a declarat recent că muzica country a lui Beyoncé este "grozavă" pentru gen. Starul de 40 de ani a spus pentru The Independent: "Este muzică. Nu este știință. Oamenii încearcă să creeze sunete care să îți ofere o stare mai bună. De ce ai fi supărat pe asta?"

El a lăudat-o pe Beyoncé drept "una dintre cele mai talentate persoane de pe Pământ" și consideră că deja a avut un impact pozitiv asupra genului.

Luke a explicat: "Ea este una dintre cele mai talentate persoane de pe Pământ, așa că, bineînțeles, dacă îi place și muzica country, este grozav."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel