Daniel Radcliffe, pe punctul de a devenit tată pentru prima oară

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

Actorul britanic Daniel Radcliffe şi partenera sa, actriţa americană Erin Darke, se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară, informează DPA.

Un reprezentant al starului din Harry Potter a confirmat sâmbătă informaţia pentru agenţia de presă PA.

Radcliffe, în vârstă de 33 de ani, care a jucat rolul titular în franciza cinematografică realizată pe baza seriei de romane de succes semnate de J.K. Rowling, şi actriţa americană Erin Darke, în vârstă de 38 de ani, se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară.

Cei doi s-au cunoscut, potrivit relatărilor din presă, pe platourile de filmare ale peliculei Kill Your Darlings (2013).

Radcliffe, care a mai jucat în pelicule precum The Woman in Black (2012) şi comedia din 2016 Swiss Army Man, îşi împarte timpul între Marea Britanie şi Statele Unite, unde locuieşte cu Erin Darke.

Erin Darke, originară din Michigan, este cunoscută pentru rolul din serialul Good Girl Revolt (2015), iar recent a apărut în serialul Prime Video The Marvelous Mrs Maisel.

Radcliffe a mai deţinut rolul principal în pelicula The Al Weird: The Al Yankovic Story, care a avut premiera anul trecut.

Pelicula biografică documentează viaţa şi cariera comedianului Weird Al Yankovic, devenit celebru prin parodierea unor melodii de succes.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel