Dani Oţil și Gabriela s-au filmat în cadă! Imaginile sunt pe internet

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 26 ian 2023, 14:37 | Categorie: Social
Dani Oţil și Gabriela s-au filmat în cadă! Imaginile sunt pe internet / Facebook
Dani Oţil și Gabriela s-au filmat în cadă! Imaginile sunt pe internet / Facebook

Dani Oțil și soția sa, Gabriela, și-au lăsat fanii cu gura căscată după ce s-au filmat în cadă! Cei doi formează de câțiva ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră.

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil s-au filmat goi în cadă! Deşi au un program încărcat, fiind implicați în dicerse proiecte care le ocupă foarte mult timp, cei doi au grijă să petreacă momente de calitate împreună ori de câte ori au ocazia. În plus, romantismul nu lipsește niciodată niciodată din relaţia lor.

Recent, Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au mers la un centru spa, unde s-au bucurat de tratamente exclusiviste. La un moment dat, au ajuns și în cada cu spumă, alături de două pahare cu șampanie, care i-au făcut să se destindă și să se relaxeze total. Gabriela Prisăcariu a început să filmeze momentul şi a postat imaginile pe contul ei de Instagram.

Cei doi ciocnesc paharele cu băutură fină, în mijlocul apei pline cu uleiuri esențiale și spumant de baie. „Este pentru prima dată când facem acest tratament… dar sigur nu și ultima dată. Este divin. Scrub, baie fierbinte și masaj”, a scris soția lui Dani Oțil.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-01-26-at-14-31-15_83677800.jpg)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite