Dani Oțil, glumă despre Vladimir Putin: Nu o să moară, să vă zic de ce! 2 milioane!

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Dani Oțil
Foto: Instagram Dani Oțil

Dani Oțil a făcut o glumă despre Vladimir Putin.

Vladimir Putin reprezintă o amenințare pentru întreaga lume, după atacul dur asupra Ucrainei. De atunci, o mulțime de declarații ale oficialilor, conform cărora președintele rus nu ar mai lua decizii logice din cauza unor probleme de sănătate, dar și zvonurile potrivit cărora adevăratul Putin ar fi murit de mult au ridicat semne de întrebare. 

Mai mult, mulți oficiali spun că singura soluție a opririi acestor războaie ar fi asasinarea președintelui rus.

Senatorul american Lindsey Graham s-a întrebat joi dacă există "cineva în Rusia care să-l asasineze pe președintele Vladimir Putin, pentru a face un mare serviciu țării sale și restului lumii", potrivit Le Figaro.

"Există un Brutus în Rusia?", s-a întrebat Lindsey Graham, evocând asasinarea împăratului roman Iulius Caesar.

"Cineva din Rusia trebuie să pună piciorul în prag și să scape de acest tip", a mai spus senatorul republican, într-o emisiune televizată.

Pe baza acestor declarații, Dani Oțil a făcut o glumă în direct.

"Nu o să moară Putin, pentru că să vă explic de ce.

Am citit în weekend că la viloiul lui, conacul ăla unde se zice că locuiește, întreținerea pe an este 2 milioane de dolari. Adică tunsul gazonului, piscina... ce o avea el acolo. 2 milioane!

Și am înțeles că e și restant și nu poți să mori când ai restanțe la întreținere, cine i-o plătește?!", a spus Dani Oțil, în direct la "Neatza cu Răzvan și Dani"de la Antena 1.

George W. Bush, despre momentul PENIBIL cu Vladimir Putin: A fost înainte să trăiască cu gimnasta cu 30 de ani mai TÂNĂRĂ

În cadrul unui eveniment care a avut loc în urmă cu câteva zile la Chicago, fostul președinte american, George W. Bush, a vorbit despre o întâlnire memorabilă cu preşedintele rus Vladimir Putin, de pe vremea când Bush era președinte în exercițiu al Americii.

În timpul administraţiei lui George W. Bush, Vladimir Putin era căsătorit cu Ludmila, mama celor două fiice ale sale, de care a divorţat în anul 2014. În ciuda acestei căsnicii, încă din anul 2008, s-a spus că președintele rus, în vârstă de 69 de ani, ar avea o legătură romantică cu fosta mare legendă a gimnasticii ritmice, Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani.

Despre dezvăluirile incredibile ale lui George W. Bush, citește mai departe AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel