Dani Oțil a TAXAT-O pe iubita lui Ronaldo. Ce a putut spune în direct: Amărășteanule! E subiectul momentului!

radiodcnews Team | Dată: 09 feb 2022, 18:01 | Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Dani Oțil
Foto: Instagram Dani Oțil

Dani Oțil s-a arătat fascinat de iubita lui Cristiano Ronaldo. Ce a putut spune despre ea în direct.

Dani Oțil aduce zâmbetele pe chipurilor multor telespectatori în fiecare dimineață și mereu are câte ceva de comentat la adresa vedetelor sau ale oamenilor pe care-i întâlnește.

De această dată, Dani Oțil s-a arătat captivat de iubita lui Cristiano Ronaldo, pe care a tot adus-o în discuție în mai multe ediții ale emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

Chiar dacă e căsătorit și are un copil, matinalul Antenei 1 "a pus ochii" pe Georgina Rodriguez, după ce tânăra în vârstă de 28 de ani a devenit "subiectul momentului", susține el.

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, a crescut în popularitate după serialul-portret pe care l-a făcut la Netflix despre ea.

Fiind printre cele mai vizionate de pe platformă, în România, viața pe care o duce Georgina alături de fotbalist i-a atras atenția și lui Dani Oțil. 

De ce a pus ochii Dani Oțil pe iubita lui Cristiano Ronaldo

Dani nu s-a putut abține să nu facă o remarcă despre relația Georginei cu Cristiano Ronaldo și a reușit să stârnească amuzamentul în platoul emisiunii pe care o prezintă.

Dani Oțil: Secretul relației lui Ronaldo cu Georgina e că el stă 10 luni plecat. Unii reușesc să reziste cu un Scorpion (n.r. zodia soției sale) și fără să plece de acasă!

Florin Ristei: M-ai spart cu Georgina aia!

Dani Oțil: Pai e subiectul momentului!

Florin Ristei: Dar numai pe tine te aud vorbind despre el!

Dani Oțil: Pe mine și pe toate mămicile din grupurile de mămici. Vezi dacă nu ești și tu în grupurile astea? Amărășteanule!

Georgina, zi de naștere de neuitat lui Cristiano Ronaldo

Relația dintre Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo stârnește invidia multora.

Cei doi cresc împreună patru copii, dar numai unul este copilul biologic al tinerei, care este acum însărcinată cu gemeni.

Recent, fotbalistul a împlinit 37 de ani, iar partenera lui s-a ocupat de tot, astfel încât el să aibă o zi de naștere specială. I-a făcut cadou un tort uriaș cu prescurtarea CR7, dar nu s-a oprit aici.

Mai mult, Georgina i-a cumpărat campionului și o mașină în valoare de aproximativ 180.000 de euro, respectiv un Cadillac Escalade.

"La mulți ani pentru cei 37 de ani, iubirea vieții mele. Te iubim până la infinit. Cel mai bun tată și cel mai bun partener pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ești un luptător. Meriți tot binele de care ai parte. Ești perfect, inspirația noastră", i-a transmis Georgina lui Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite