Dani Alves a plătit cauţiunea. Fostul fotbalist a plătit un milion de euro pentru putea părăsi penitenciarul (tribunal)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves, condamnat în luna februarie la o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol, a plătit cauţiunea stabilită la un milion de euro şi va putea părăsi penitenciarul.

Într-un comunicat de presă al tribunalului ce se ocupă de cazul fostului fotbalist Daniel Alves se regăsește decizia potrivit căreia acesta este din nou un om liber.

"Vă informăm că depunerea cauţiunii de către Daniel Alves a fost înregistrată în conturile secţiei 21 a Tribunalului din Barcelona", spune comunicatul.

Acum Alves poate să părăsească închisoarea cu mai multe condiții. Acesta trebuie să plătească cauţiunea de un milion de euro, să nu părăsească ţara, să predea cele două paşapoarte, spaniol şi brazilian, precum şi să se prezinte în faţa instanţei la termenele stabilite. De asemenea, are interdicţia de a se apropia de victimă şi de a comunica cu aceasta.

În vârstă de 40 de ani, Dani Alves este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie

Fostul forbalist se afla în arest preventiv din data de 20 ianuarie 2023. El a fost acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani, în discoteca Sutton din Barcelona, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022.

"O justiţie pentru bogaţi", așa a criticat decizia avocata victimei, Ester Garcia. Totodată, ea a anunțat că va face apel împotriva celor decise.

În vârstă de 40 de ani, Dani Alves este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie. E la cucerit 23 de trofee cu FC Barcelona, unde a evoluat între 2008 şi 2016.

În cariera sa, brazilianul a mai jucat la Sevilla FC, Juventus Torino, Paris Saint-Germain şi Sao Paulo FC. În momentul problemelor juridice juca pentru echipa mexicană Pumas UNAM, echipă ce l-a dat concediat imediat după apariţia acuzaţiilor, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel