Dana Marijuana, despre Puya și Sișu: Sunt doi demoni egoiști/La ultimul concert pe care l-am avut cu ei mi-au dat 100 de lei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dana Marijuana, despre Puya și Sișu: Sunt doi demoni egoiști/La ultimul concert pe care l-am avut cu ei mi-au dat 100 de lei/Captura Youtube
Dana Marijuana, despre Puya și Sișu: Sunt doi demoni egoiști/La ultimul concert pe care l-am avut cu ei mi-au dat 100 de lei/Captura Youtube

Invitată într-un podcast, Dana Mariajuana a făcut acuzații împotriva lui Puya și Sișu, susținând că aceștia au avut un comportament necorespunzător față de ea și chiar că ar fi furat banii proveniți din concerte. 

În replică, membrii trupei La Familia au prezentat și propria versiune a poveștii. În final, cei doi chiar i-au oferit Danei șansa de a pune capăt disputelor pentru totdeauna.

„Marijuana, să moară familia mea, ne acuzi de ani întregi că ți-am furat banii! Ai scris cărți, ai mers la emisiuni, ai fost la podcasturi, ai zis încontinuu că ți-am furat banii. Ce bani ți-am furat? Când să mergem la Nostalgia am discutat chestia asta și tu ai fost de acord că e ok. Am crezut atunci că ne-am înțeles. Ce să înțeleg, că ne-ai păcălit, că ne-ai mințit, că de fapt nu era ok?”, a spus, indignat, Puya.

După aceste declarații ale foștilor ei colegi, Dana a continuat seria dezvăluirilor.

„Au dat o replică foarte deșteaptă băieții. Mi-au demonstrat că nu s-au schimbat de 23 de ani, deloc. Asta e concluzia la care am ajuns. Eu nu că am știut să profit de rampa de lansare pe care mi-au oferit-o ei, nu am știut să profit de ei, de asta am fost fraieră. Păcatul meu e că nu știu să profit de oameni, îmi place să ajut pe toată lumea. Din ce am eu, au și ceilalți de lângă mine. Eu mi-am dat seama că ei sunt doi demoni egoiști, care sunt doar pentru ei. Nu știu până la urmă dacă e vina lor sau sunt prinși de alte energii, habar nu am. Ei s-au supărat până și pe nașii lor, cum s-ar spune, pe B.U.G Mafia, care i-au format și i-au pus pe un făgaș. Ei spun că eu nu știu să fac muzică, le-am spus să se uite la piesele mele noi, pe care le-am scris eu. Nu singură, împreună cu alți oameni”, a declarat Dana Marijuana pentru FANATIK.

„Eu cât am cântat cu ei, nu am văzut niciun ban. Nici de la casa de producție, nici de la ei. Domnul Dan Popi i-a rugat pe băieți să aibă grijă de mine, când am semnat contractul. Ei poate nu își amintesc, dar eu îmi amintesc totul. Și au avut mare grijă de mine. Ei consideră că dacă au făcut versurile, le aparține totul lor. Dar nu iau în calcul interpretarea, felul în care transmit eu mesajul. Până la urmă atunci când au scris versurile, s-au conectat la sufletul meu și la mine. Eu când sunt pe scenă dau energia care mă caracterizează. La ultimul concert pe care l-am avut cu ei mi-au dat 100 de lei. Mi-a dat Sișu, a fost mai simțit. Mă mir, sincer, că mi i-a dat și pe ăia. Ei nu au spus niciodată că le pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus artista.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel