Dana Budeanu, reacție neașteptată după moartea regretatului Mitică Popescu. Ce a putut să spună despre actorii din țara noastră

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Budeanu
Budeanu

Dana Budeanu și-a exprimat o părere dură pe rețelele de socializare, după moartea regretatului Mitică Popescu.

Mitică Popescu a murit pe data de 3 ianuarie 2023, veste ce a îndoliat o țară întreagă. Toți colegii de breaslă și-au exprimat regretele, după această veste tristă și au rememorat toate momentele speciale pe care le-au petrecut, de-a lungul timpului, alături de maestru, pe scenă. Totuși, foștii colegi nu i-au dus un ultim omagiu regretatului artist, după cum acesta merita, susține Dana Budeanu. Aceasta spune că extrem de puțini actori, dar și oameni care l-au susținut, au fost prezenți la înmormântarea lui Mitică Popescu, catalogând acest lucru drept o „rușine.”

„Galeria Rapidului a spălat rușinea tuturor celor care, în seara aceasta nu au fost la căpătâiul imensului Mitică Popescu! RESPECT! Unde sunteți actorilor, intelectualilor, jurnaliștilor, politicienilor?”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Problemele de sănătate l-au răpus pe Mitică Popescu

Chiar dacă publicul, dar și colegii de breaslă, și-l amintesc pe îndrăgitul actor ca fiind mereu cu zâmbetul pe buze, acesta avea mai multe problemele de sănătate, despre care refuza să vorbească cu toată lumea. Mitică Popescu a ajuns de urgență la spital în preajma Crăciunul, iar în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-l salva, corpul acestuia a cedat pe data de 3 ianuarie. 

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc. S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă. Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, arată familia actorului într-un comunicat transmis HotNews.ro.

Ce spunea actorul, în ultimele interviuri acordate

Chiar cu câteva săptămână înainte de tragica veste, Mitică Popescu acorda un interviu în care declara faptul că este nevoit să îndure frigul, în propria locuință. Regretatul actorul spunea pe atunci că nu mai este la fel de ușor ca pe vremuri, și pentru a se mai încălzi a fost nevoit să poarte mai multe straturi de haine pe el. 

„Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri. E cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are. Nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere. Am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura!

Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit. Am muncit în viață și în frig.”, a declarat Mitică Popescu recent, pentru Impact.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel