Dan Negru: Știrea că am murit s-a rostogolit rapid. Mi-o merit!

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Dan Negru e amuzat de modul în care se rostogolesc ştirile false care sugerează că ar fi murit. 

"Mi-o merit ! In postarea de dinainte m-am luat de exagerările din breaking-newsuri și imediat online-ul m-a omorât.

Nepoții din online nu-s mai breji ca noi, bunicii din tv Știrea că am murit s-a rostogolit rapid dar le mulțumesc colegilor de prin presă ca au semnalat fake-news.

Se zice că după ce mori părul și unghiile continuă să-ți crească doar telefoanele se mai răresc. Aiurea, la mine s-au înmulțit Problema o aveam cu Kanal. Abia semnasem cu oamenii ăștia și deja am început să caut prin contract să văd dacă moartea e clauză de forța majoră", a scris vedeta TV pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Dan Negru criticase, tot într-o postare pe Facebook, ştirile alarmiste care apar în unele publicaţii online. 

"Așa arată panica! FCC (CNA-ul american) amendează răspândirea panicii. E adevărat, FCC a apărut in 1934 când noi abia făcurăm unirea. Ai noștri sunt complici la panică. Aia cu benzina, cu iodul, cu hârtia igenică...Un nene explică acum la o tv cum să ne pregătim de apocalipsa economică.

Pe mama a speriat-o Analiștii financiari-panică de la noi nu au reușit să-si facă propriile afaceri dar le explică altora ce sa facă cu banii. E ca si cum un gras ți-ar explica cum să slăbești!

James J. Cramer e prezentatorul "Mad Money" la CNBC si e o legendă pe bursa americană unde a făcut juma' de miliard de dolari. Abia apoi a intrat in tv cu credibilitatea obținută in afaceri.

La noi orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit pe spatele statului e numit om de afaceri! Ocoliți frica ! Frica e de partea cealaltă a libertății", a scris Dan Negru.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel