Dan Negru, indignat de situația Poliției din România: La noi, modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți!

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook / Dan Negru
Foto: Facebook / Dan Negru

Celebrul prezentator de televiziune, Dan Negru, a răbufnit pe rețelele de socializare după ce un polițist a lovit două fetițe pe trecerea de pietoni, iar ulterior una dintre acestea a decedat. 

Dan Negru s-a arătat indignat de activitatea polițiștilor și spune că până și în divertismentul de televiziune polițiștii sunt plini de umor, față de ”eroii” prezentați în serialele din alte țări. 

”Poliția e în corzi. Accidentează copii, protejează interlopi. Totuși, nu-i judecați! Cel mai urmărit program tv în Italia timp de 11 ani a fost "La Piovra" (Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou. Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni.Toate țările au filme sau seriale în care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice. La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili. N-am văzut însă niciun model-erou de polițist! Gluma și batjocura au însoțit mereu uniforma! Nu-i judecați pe polițiștii români de azi. Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea? Și francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes, dar și pe polițistul Alain Delon. La noi doar hăhăiala...O țară tristă, plină de humor”, a declarat Dan Negru pe Facebook. 

Verificări la nivel național

În urma tragediei care s-a produs joi, în Sectorul 1 al Capitalei, ministrul Afacerilor Interne a dispus verificări de amploare în Poliție. 

"Aşa cum ştiţi, în 2021, am demarat un amplu proces de reformă la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Voi continua să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru profesionalizarea, pentru responsabilizarea şi pentru modernizarea tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Am dispus şefului Poliţiei Române să realizeze de urgenţă o evaluare managerială la nivelul fiecărui Inspectorat judeţean de poliţie care să vizeze identificarea tuturor problemelor care pot conduce la situaţii similiare celei de la Giurgiu", a declarat Bode, într-o conferinţă de presă.

Vă reamintim că joi, în Sectorul 1 al Capitalei, un agent de poliție, aflat la volanul unei autospeciale, a dat cu mașina peste două fete care traversau strada regulamentar. Una dintre ele a murit pe loc, iar cealaltă a ajuns în stare gravă la spital. 

Fetița rănită a fost externată săptămâna aceasta, iar starea sa de sănătate este bună. Ar putea avea nevoie însă de consiliere psihologică. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel