Dacă ți-ai pierdut vreodată prietenii într-un festival, Glastonbury a venit cu soluția

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Freepik
Foto: Freepik

O nouă aplicație Glastonbury va permite participanților la festival să-și găsească mai ușor prietenii și corturile, în timp ce le recomandă artiști pe baza profilului lor de Spotify.

Pentru prima dată, fanii care se îndreaptă spre Worthy Farm între 26 și 30 iunie vor putea să-și conecteze contul Spotify la aplicație, care va folosi profilul pentru a oferi recomandări personalizate privind artiștii care vor performa la festival, a declarat Vodafone.

Prin conectarea la Spotify, utilizatorii vor primi un top 10 al artiștilor care vor performa, precum și o selecție mai largă de recomandări prin opțiunea Discover More.

Aplicația include, de asemenea, o nouă funcție de hartă pentru a permite participanților să navigheze pe terenul de 1.000 de acri prin plasarea de pini pe locații, cum ar fi cortul lor, locul unde au parcat mașina și stabilirea punctelor de întâlnire pentru a se regrupa cu prietenii înainte de spectacole.

Alte adăugiri includ o nouă navigare direcțională pentru a ajuta fanii să se deplaseze mai ușor între scene.

Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a filtra harta pentru standuri de mâncare specifice, magazine de camping și standuri oficiale de merchandising.

Rob Winterschladen, directorul de consum la Vodafone UK, a declarat: „Festivalul Glastonbury este unul dintre evenimentele de top ale verii, și vrem să ne asigurăm că livrăm o aplicație care să ajute vizitatorii să profite la maximum de festival, alături de conectivitate pe măsură.

„Suntem încântați să oferim nu una, ci o serie de funcții nemaivăzute până acum în aplicația noastră pentru Festivalul 2024. Plasarea pinilor pe hartă, integrarea cu Spotify și funcțiile îmbunătățite ale programului vor beneficia enorm fanii și vor face experiența lor la Glastonbury și mai fluidă.”

Co-organizatoarea Festivalului Glastonbury, Emily Eavis, a declarat: „Este minunat să vedem atât de multe funcții noi în aplicația de anul acesta pentru Glastonbury, și sper că va îmbunătăți experiența tuturor la Festival, fie că urmăresc de acasă sau ni se alătură la fermă.”

Eavis a confirmat recent că un an de odihnă va avea loc în 2026, dezvăluind în același timp ce artist și-ar dori să vadă pentru prima dată pe scena Pyramid.

Puteți citi cele mai recente actualizări meteo pentru Worthy Farm din Somerset aici și puteți vedea lista completă a orelor de spectacol pentru fiecare scenă aici.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel