Cyndi Lauper anunță un turneu de adio: ”Girls just wanna have fun” pentru ultima oară

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Cyndi Lauper, instagram
Cyndi Lauper, instagram

Cyndi Lauper, vedeta pop în vârstă de 70 de ani, a anunțat un turneu de adio în America de Nord, care va avea loc între octombrie și decembrie acest an. Acesta este primul ei turneu major din ultimul deceniu și va purta numele "The Girls Just Wanna Have Fun Farewell Tour", după hitul ei din 1983. Turneul va cuprinde 23 de orașe, începând cu Montreal pe 18 octombrie și încheindu-se în Chicago pe 5 decembrie.

Lauper urmează să lanseze și un nou documentar despre cariera sa, intitulat "Let the Canary Sing", regizat de Alison Ellwood, care va avea premiera pe televiziunea americană pe Paramount+ marți, 4 iunie, scrie The Independent.

În aceeași zi, Lauper este așteptată să participe la o ceremonie de imprimare a mâinilor în afara TCL Chinese Theatre din Hollywood, înainte de o apariție programată la Jimmy Kimmel Live! în seara următoare. La începutul acestui an, s-a anunțat că Lauper a semnat un acord cu compania de avatare virtuale din spatele spectacolului Abba Voyage.

Compania suedeză Pophouse Entertainment Group deține acum majoritatea veniturilor din înregistrările master și din publicarea pieselor lui Lauper.

Firma de divertisment, fondată de cântărețul Abba Bjorn Ulvaeus, va realiza ceea ce numește „activări creative” ale catalogului ei muzical pop, care include piesele „Girls Just Want To Have Fun”, „Time After Time” și „True Colours”.

Se înțelege că acest lucru va implica diverse proiecte, inclusiv spectacole live și planuri pentru micul ecran.

La acel moment, Lauper a declarat: „De când ne-am întâlnit prima dată, Pophouse m-a impresionat cu angajamentul lor de a menține și dezvolta opera vieții mele profesionale și de a asigura moștenirea acesteia. Creativitatea și viziunea lor, combinate cu implicarea mea continuă prin intermediul acestui joint venture unic, sunt ceea ce mă entuziasmează cel mai mult.

„Nu pot să aștept să particip la această nouă etapă a evoluției mele muzicale și nu aș putea fi mai mulțumită să știu că muzica mea va fi acum în mâinile sigure ale Pophouse pe măsură ce construiesc asupra moștenirii mele în anii ce vor urma.”

Într-un clip video, ea i-a spus lui Ulvaeus că „muzica și vizualele merg împreună” și a spus că este o oportunitate de a face ceva „diferit”.

Ea a adăugat: „Când am văzut Abba Voyage, am început să mă gândesc la ce ar putea fi făcut, și apoi m-am entuziasmat. Nu vând, cumpăr.”

Ulvaeus a declarat: „Aștept cu nerăbdare să împărtășim experiențele.”

Acordul nu include cariera de pe Broadway a lui Lauper, care a inclus scrierea muzicii și versurilor pentru Kinky Boots – un câștigător al șase premii Tony, inclusiv pentru cel mai bun scor original.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel