Cutremur cu magnitudinea de 7,7 în această dimineață! Unde a avut loc

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Directorul INFP a făcut un anunț cu privire la descoperirile făcute de seismologi în urma cutremurelor de seara trecută
Directorul INFP a făcut un anunț cu privire la descoperirile făcute de seismologi în urma cutremurelor de seara trecută

Un cutremur de 7,7 grade pe scara Richter a avut loc vineri în sud-est de Insulele Loialităţii în arhipelagul francez Noua Caledonie. Autoritățile sunt în alertă după ce biroul de meteorologie al Australiei a anunțat că există pericolul producerii unui tsunami.

Alerta de tsunami emisă vineri dimineață, la scurt timp după cutremurul de 7,7 care s-a produs la sud-est de Insulele Loialităţii, în arhipelagul francez Noua Caledonie, vizează ţările din Pacificul de Sud.

Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific (PTWC) a anunțat că țările vizate de un posibil tsunami sunt Vanuatu, Fiji şi Noua Caledonie.

De asemenea, biroul de meteorologie al Australiei a spus că există o ameninţare pentru Insula Lord Howe în largul coastei sale de est.

Serviciul de Prospectare Geologică al Statelor Unite (USGS) a anunţat că seismul a lovit la o adâncime de aproximativ 38 km.

Autoritățile din Noua Zeelandă au declarat că încă evaluează dacă cutremurul reprezintă sau nu o ameninţare de tsunami asupra coastelor sale.

Matematicianul care a „prezis” cutremurul din Turcia revine cu o profeţie terifiantă

Sediq Afghan, profetul care a ”prezis” cutremurul din Turcia a făcut noi previziuni şi calcule despre o nouă dată apocaliptică. Este vorba de 17 iulie 2023. Conform mai multor relatări, matematicianul Sediq Afghan este cel care a prezis încă din 2015 dezastrele naturale care vor avea loc în lume în 2023. Prin urmare, atunci când cutremurele au făcut ravagii în sud-estul Turciei, el nu a fost surprins.

„Conform calculelor mele, acesta este un cutremur artificial. Au făcut-o intenționat. O bombă a fost plasată în pământ la o adâncime de 14 kilometri și a explodat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel