Curăța mașina de spălat de calcar, folosind o metodă neobișnuită. Iată ce trebuie să faci

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Curăța mașina de spălat de calcar, folosind o metodă neobișnuită. Iată ce trebuie să faci. Sursa foto: freepik.com
Curăța mașina de spălat de calcar, folosind o metodă neobișnuită. Iată ce trebuie să faci. Sursa foto: freepik.com

Unele gospodine recurg la o modalitate simplă pentru a curăța mașina de spălat de calcar.

Potrivit gospodinelor cu experiență, lămâia reușește să elimine rapid calcarul, care înrăutățește starea aparatului electrocasnic și dă hainelor un miros neplăcut.

Metoda, folosită de unele gospodine, constă în următoarele: o lămâie se taie în jumătate, apoi pe fiecare jumătate se fac niște crestături. 

Cele două jumătăți de lămâie se pun într-un ciorap, care se leagă bine. Apoi, ciorapul cu cele două jumătăți de lămâie în el se pune în mașina de spălat și se pornește un ciclu obișnuit de spălare. Calcarul va fi eliminat!

Cum să păstrezi legumele și fructele proaspete cu prosoape de hârtie

În mașină de spălat, care pare perfect curată și ordonată, poți găsi praf și alte reziduuri care vor afecta succesul spălării. Există un truc foarte simplu, care curăță cu adevărat mașina de spălat. Cu ajutorul acestui truc, vei obține haine cu adevărat curate și parfumate.

Cum scoți petele de vin roșu. Trucurile care te vor ajuta să scapi de această problemă

Pentru a curăța mașina de spălat, pune două tablete pentru mașina de spălat vase în tamburul mașinii de spălat și pornește un ciclu de spălare. Trebuie să programezi o spălare la 60 de grade. După primele zece minute veți observa că apa din mașina de spălat se întunecă ușor. După șaizeci de minute, apa va fi acum complet murdară

În acest moment, mașina de spălat va elimina toată murdăria și nu va trebui decât să așteptați sfârșitul spălării.

5 sfaturi simple pentru a scoate petele de rugină de pe haine și pantofi. Trebuie să le încerci

La finalul ciclului de spălare, apa va fi limpede și curată, ceea ce înseamnă că mașina de spălat a eliminat toată murdărie. După aceea, poți spăla hainele fără probleme.

Gospodinele recomandă să folosești acest truc cel puțin o dată pe lună. În acest fel mașina de spălat va fi întotdeauna curată, iar hainele vor fi perfecte după fiecare spălare. Pur și simplu veți fi uimit de rezultat și vei recomanda acest truc tuturor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel