Cum va arăta viitorul partener al Oanei Roman. Carmen Harra: „Eu o văd găsindu-și pe cineva care să-i fie și corespondent la nivel mental”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Carmen Harra, Oana Roman, sursa foto Instagram
Carmen Harra, Oana Roman, sursa foto Instagram

 Carmen Harra  a vorbit despre viitorul Oanei Roman, după divorțul de Marius Elisei.

Oana Roman a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în ultima vreme, întrucât vedeta a pus punct relației cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale, după multe încercări eșuate. Cei doi au avut o relație marcată de multe suișuri și coborâșuri, cu foarte multe scandaluri mediatice, lucru care a dus la un divorț, în luna septembrie a anului 2023. În ciuda a tot ceea se știe deja în spațiul public, Carmen Harra spune cu certitudine faptul că vedeta este cea care a pus punct căsniciei, și nu Marius Elisei. De asemenea, clarvăzătoarea îi prevede acesteia o nouă relație în viitor, de această dată fiind vorba despre un bărbat mult mai puternic, ba chiar de unul implicat în politică.

„Nu știu dacă mă credeți, dar cel care a vrut să tragă de căsnicie a fost el. Divorțul e generat de ea, nu de el, nu știu ce știți voi sau ce afirmă ei. După codurile lor, generatoarea de separare este ea. Între ei este o relație de înțelegere, nu una de mare iubire. Aici e o relație de completare, cel care ar vrea să facă mereu pace este mai mult el, pe care-l văd foarte spiritual, intens, foarte dornic să reușească și material, dar are o forță spirituală foarte frumoasă. Dacă ea a dorit ca divorțul să fie definitiv, adevărul e undeva la mijloc. Pe el îl văd într-o altă relație și având un copil cu altcineva. În viața ei s-ar putea să intre un om din politică, în următoarele 8 luni sau un an. Nu cred că au comunicat niciodată, a fost dorința lui de a avea această familie, ea și-a dorit acest copil pe care-l are.

Ea își dorește pe cineva cu care să se potrivească, la nivel intelectual. În relații, gândirea joacă un rol extrem de important. Eu o văd găsindu-și pe cineva care să-i fie și corespondent la nivel mental și atunci mult mai fericită.”, spune Carmen Harra, în cadrul emisiunii WowNews, de pe Youtube.

Ce spune despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer

Cât despre foștii soți Maxer, Carmen Harra nu-i prevede un viitor stabil Deei, alături de actualul său partener. Dacă Dinu are șanse să rămână toată viața lângă Magdalena, fosta sa soție are nevoie de o altă tipologie de bărbat, este de acord clarvăzătoarea.

„Relația cu Robert nu este ce credem noi, nu este nici ce crede ea sau Robert. Aici este toată confuzia, nu știm exact ce se întâmplă între ei doi. Când vine vorba despre relația dintre Dinu și Magdalena, îi dau șanse atât timp cât Dinu o lasă pe ea să fie forța numărul 1. El e foarte așezat, calm, pragmatic și foarte cu picioarele pe pământ, ceea ce e foarte interesant. Eu văd șanse între Dinu și Magdalena, nu prea văd șanse între Deea și Robert. Pe Deea mereu în viziunea mea o văd cu altcineva, un bărbat care să-i țină piept, să fie pe măsura ei și încă nu l-a găsit. Are ea în cap pe cineva și o văd într-o altă situație. Faceți tot ce puteți ca lucrurile să progreseze, dacă ele se încurcă undeva, încercați să vedeți dincolo de momentul actual. Dinu e complet diferit față de Robert și poate că pe moment de asta avea nevoie Deea.”, a mai spus aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel