Cum trăiește o tânără de 21 de ani din Italia într-un castel vechi de 900 de ani. Palatul Sannazzaro are 45 de camere / video

Valentina Miu |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Când Ludovica Sannazzaro Natta face cunoștință cu cineva, ea începe mereu cu cele mai importante informații: are 21 de ani, face 22 în curând. Tânăra este din Italia și este un „Scorpion foarte mândru”. A studiat la teatrul muzical din Los Angeles și New York și trăiește într-un castel.

 

Sannazzaro Natta s-a mutat într-un castel de basm cu turnuri și 45 de camere, când avea doar 4 ani. Ea se trage dintr-o familie nobiliară, iar tatăl ei este conte. Castelul Sannazzaro, o fortăreață medievală din nordul Italiei în apropiere de Giarole, a aparținut familiei sale de 28 de generații. Generația anterioară a folosit castelul ca pe o casă de vară, dar în 2006, părinții tinerei au decis să se mute din Milano și, astfel, proprietatea a devenit reședința principală a familiei.

@thecastlediary For more about my princess life: 1G: THECASTLEDIARY???? @Disney fatemi lavorare con voi/ Let me work with you. #disney #castle #princess ♬ Disney-style fanfare-style BGM - harryfaoki

„Când m-am mutat aici, era ceva foarte normal pentru mine”, a spus Sannazzaro Natta pentru CNN. „Era pur și simplu casa mea și locul în care urma să trăiesc tot restul vieții mele.”

Castelul are 18 dormitoare, 9 băi, camere de zi, o bibliotecă, o sufragerie, un șanț de apărare, o capelă și mai multe coridoare secrete.„Obișnuiam să alerg prin castel”, își aduce aminte Sannazzaro Natta. „Părinții mei nu mă puteau găsi uneori pentru că mi se părea amuzant să mă ascund în dulapuri.”

Sannazzaro Natta are un frate mai mare cu 14 ani, astfel că ea și-a petrecut copilăria explorând castelul împreună cu prietenii ei. Castelul, spune Sannazzaro Natta, a fost un loc „foarte creativ” pentru a-și petrece timpul.

Când a mai crescut, lui Sannazzaro Natta a început să-i fie tot mai dificil să le explice oamenilor că trăiește într-un castel.

„Trăiesc într-un castel. Asta este atât de anormal”, a realizat ea. „Este foarte unic și special.” Apoi, tânăra a început să fie fascinată de istoria castelului Sannazzaro și de felul în care se leagă de moștenirea propriei sale familii.

„Sunt aproape 900 de ani de istorie, între acest loc și familia mea”, a spus ea.

Sannazzaro Natta l-a ajutat pe tatăl ei să citească scrisori vechi ale familiei ei. Ea a urmărit investigatorii de fenomene paranormale care au venit să descopere dacă în castel se ascund fantome. A studiat arborele genealogic al familiei ei pentru a înțelege cum a ajuns să fie construit castelul.

„Uneori nu-l apreciez pe cât de mult ar trebui. Probabil, pentru că este casa mea. Și este atât de normal pentru mine. Îmi place cu adevărat acest loc.” Sannazzaro Natta a început să posteze videoclipuri pe TikTok și Instagram despre cum arată viața ei în castelul medieval: „Da, este foarte frumos, dar semnalul de Wi-Fi este cam slab, sunt foarte multe camere de curățat și te trage curentul peste tot.”

@thecastlediary Which Disney princess would you match to the room????? You know that you can come to the castle and wear this beautiful gowns and feel like you are in your favorite Disney Movie? For more info 1g: THECASTLEDIARY✨???? #disney#castle#princess ♬ Disney Pictures Intro - Disney Pictures

Sannazzaro Natta apare rar în haine moderne în videoclipurile ei și îmbrățișează pe deplin „estetica prințesei” pe rețelele sociale.

@thecastlediary Back in time ⏳#castle #foryou #italy #oldtime #princess #royalty #family #dayinmylife ♬ Once Upon a Dream - Maleficent - Andrea MazzarinoÎn videoclipurile sale, tânăra vorbește despre toaletele vechi din castel, dificultățile de a-și găsi cheile atunci când uită unde le-a pus și trebuie să urce multe scări în spirală ca să le caute.

Sannazzaro Natta nu este o prințesă: cu toate că va moșteni titlul tatălui ei și va deveni o contesă, deși acesta nu are nicio valoare reală în Italia republicană, scrie CNN.


Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience