Cum te îmbraci la o nuntă? Iată toate sfaturile, de la rochie până la accesorii

Autorul articolului: Elena Didilă |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Tamilles Esposit/Pexels
Fotografie de la Tamilles Esposit/Pexels

Cod vestimentar de nuntă pentru vara 2023: cum să te îmbraci și să faci o impresie bună dacă ai fost invitată.

Asumarea nu este ușoară, mai ales dacă vrei să faci o impresie bună și să nu faci greșeli: îmbrăcămintea și accesoriile sunt evident esențiale, și trebuie să fie glamour și elegante, dar fără a exagera.

De aceea, pentru un eveniment atât de important, este o idee bună să treceți imediat în revistă ce puteți și nu puteți purta la ceremoniile din vara 2023. 

Alegerea aspectului

Regula de bază de la care să începi este să alegi rochia potrivită: să nu umbrești niciodată mireasa fără a renunța la stilul personal.

Pentru alegerea look-ului, multe vor depinde de ora ceremoniei: dacă aceasta are loc dimineața, poți fi mai informal, dar mereu elegant, purtând, de exemplu, un costum pantalon sau o cămașă de mătase cu fustă creion. 

Rochia de cocktail, în schimb, este o certitudine absolută pentru o nuntă de vară după-amiaza, la fel și salopeta, alternativa perfectă, șic. Pentru cei care sunt invitați la o ceremonie lângă mare sau pe plajă, alegerea look-ului ceremoniei 2023 este super ușoară: rochii proaspete și pantof cu platformă sau cu talpa joasă, plată.

Undă verde apoi pentru rochiile largi, chiar și cu bretele subțiri, cu condiția să nu fie prea scurte sau decoltate și, dacă ați ales să porți o rochie scurtă sau în orice caz nu lungă, nu uitați să preferați o culoare discretă sau un model floral care face întregul mai delicat.

Culori 

Pentru ceremoniile care au loc în timpul zilei, culorile trebuie să fie deschise și moi, deoarece culorile închise, inclusiv negrul, pot fi purtate doar seara, cu rochii lungi sau rochii care dezgolesc umerii și picioarele (chiar dacă, în timpul sărbătorii, este obligatoriu să te acoperi cu șaluri și stole), potrivit Today.

Prin urmare culori deschise, sau cel puțin discrete, precum trandafirul de cuarț sau albastrul serenity, urmărindu-se poate să fie puțin mai îndrăznețe cu genți și pantofi de ceremonie.

Noile tendințe ale modei 2023 pentru rochiile formale variază de la aspectul monocromatic în tonuri îndrăznețe până la rochii pastelate, de la imprimeuri florale la dantelă, satin și mătase.

Sunt absolut interzise rochiile albe sau, în orice caz, rochiile uni, prea asemănătoare cu ținuta miresei, singurul adevărat protagonist al evenimentului, dar un NU clar roșului, auriului și violetului.

Accesorii pentru ceremonie

Culorile neutre precum gri sau pasteluri pot merge bine cu pantofii sexy precum sandalele, chiar aurii sau argintii. 

Încercați să evitați total look-ul și încercați să vă jucați cu diverse combinații, de exemplu, purtând pantofii argintii sub o rochie roz deschis, sau sandale cu toc înalt la un costum.

Acelasi lucru este valabil si pentru genți, amintindu-ne că geanta trebuie sa fie mică, discretă si elegantă.

Ideal este să alegi o geantă de seară, potrivită pentru o ceremonie, precum un clutch la modă sau mini geantă. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel