Cum și-a cunoscut Simona Gherghe actualul soț: „Cea mai frumoasă întâmplare. Așa a început povestea noastră”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a scos la iveală informații neștiute din viața sa personală.

Simona Gherghe este extrem de mândră de familia sa, care pare a fi una perfectă. Ea și soțul său, Răzvan, numără curând 11 ani de relație, iar împreună au și doi copii minunați. Ce nu știe însă prea multă lume este cum s-au întâlnit cei doi și în ce circumstanțe. Astfel, o prietenă de-a vedetei a fost „Cupidon” pentru ei, care se cunoșteau, dar care nu se gândeau atât de departe. Dacă bărbatul pusese ochii pe viitoarea sa parteneră de viață, prezentatoarea își aduce aminte cum nu și-a dorit să-i ofere prea multe speranțe.

„Cea mai frumoasă întâmplare. (zâmbește) De ziua mea, Elena, o prietenă comună, mi l-a dat pe Răzvan la telefon. Lui îi plăcea de mine și s-a gândit să-i facă o surpriză. Lui! (râde) Să știi că am fost cam arogantă. Dar, la câteva luni de la întâmplarea asta, m-a ajutat cu niște sfaturi de imagine, în momentul în care traversam o perioadă dificilă profesional. Așa a început povestea noastră. În curând, facem 11 ani!”, a declarat Simona Gherghe, potrivit viva.

Și-a dorit mereu să devină mamă

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, după care, după alți doi ani de zile, în familia acesteia și-a mai făcut apariția încă un nou membru, băiețelul său. Deși această etapă este întâmpinată ceva mai devreme de anumite femei, vedeta spune că întotdeauna s-a gândit la o sarcină, însă și-a dorit să aștepte mereu momentul potrivit, care în final a și venit.

„Îmi doream mult. Tot timpul mi-am dorit să fiu mamă, dar sunt o femeie responsabilă și am așteptat să fiu sigură că aleg ce e mai bun. Și simțeam că o să vină și asta, la un moment dat.”, a continuat ea.

Simona Gherghe a mai fost logodită și înainte

Chiar după ce s-a angajat la Antena 1, Simona Gherghe era implicată într-o altă relație, când vedeta fusese chiar cerută și în căsătorie. Cu toate acestea, pe atunci relația nu a funcționat, iar vedeta spune că totul a fost din cauza carierei și muncii pe care o depunea la vremea aceea. 

„Știu la ce bați, am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la Antena 1 București. Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni. Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Cât despre activitățile de timp liber, vedeta adoră să călătorească și nu face asta singură, ci însoțită de cei doi copii, dar și de soțul ei.

„Îmi place mult să călătoresc. Și o facem cât se poate de des, dar cu copiii. Iarna, iubesc să merg la schi și sunt tare fericita că și Anei îi place mult! Am deja o parteneră pe pârtie, îl așteptăm și pe Vladi. Iar vara, iubesc marea.”, a continuat ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel