Cum și-a anunțat candidatura principalul adversar al lui Donald Trump la Casa Albă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cum și-a anunțat candidatura principalul adversar al lui Donald Trump la Casa Albă
Cum și-a anunțat candidatura principalul adversar al lui Donald Trump la Casa Albă

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii captează atenţia întregii lumi. Deja apar noi candidaţi cu greutate în peisaj, iar cursa pentru cea mai puternică funcţie în stat are toate şansele să devină una strânsă, extrem de palpitantă.

 

Ron DeSantis a intrat direct de pe Twitter în cursa împotriva lui Donald Trump. Aşadar DeSantis a făcut anunţul într-o manieră neobişnuită, la un eveniment pe Twitter, împreună cu miliardarul Elon Musk. Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva pe o rețea socială.

Ron DeSantis, considerat cel mai puternic rival al fostului preşedinte Donald Trump în cursa pentru desemnarea candidatului republican în scrutinul prezidenţial, s-a remarcat în ultimii ani prin contestarea restricţiilor antiepidemice stricte şi printr-o agendă conservatoare agresivă în probleme privind rasa, genul şi educaţia în statul Florida.

Anunţul înscrierii în cursa prezidenţială ar putea fi făcut peste câteva ore de Ron DeSantis în cursul unei eveniment organizat de Elon Musk prin intermediul platformei de microblogging Twitter.

Ron DeSantis a devenit în ultimul an o personalitate politică centrală în Statele Unite. În aprilie, a efectuat un turneu în Japonia, Coreea de Sud, Israel şi Marea Britanie, oficial pentru intensificarea relaţiilor comerciale externe ale statului Florida. Dar turneul a fost perceput ca fiind o prefigurare a ambiţiilor prezidenţiale.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel