Cum se simte Narcisa Suciu, după ce a fost operată de urgență: „Mi se pare o minune”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Captură video Youtube/ Kanal D
Captură video Youtube/ Kanal D

Narcisa Suciu a dezvăluit cum se simte după o lună, când a fost operată de urgență.

Narcisa Suciu a trecut printr-o grea încercare în urmă cu aproximativ o lună, când a fost operată de urgență, după ce doctorii au ajuns la concluzia că aceasta are septicemie. Faptul că a ajuns la spital pe propriile picioare și că s-a recuperat atât de rapid i-a uimit și pe medici, care nu au mai avut de-a face cu astfel de minuni.

„Mă simt bine. Sunt recuperată total. Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: „Nu știu ce fel de corp ai” și nu și-a explicat cum am venit pe picioare, iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. Eu nu am luat antibiotice de 10-15 ani. Eu nu iau niciodată pastile, așa că tot ce mi-au administrat acum a funcționat. Dacă ai sistemul plin de antibiotice, e foarte greu să funcționeze. M-a ajutat foarte mult în recuperare faptul că am avut câinele,  iar eu în fiecare dimineață și seara ies cu el afară, merg kilometri mulți, am fost într-o formă fizică bună și nu am nici alte boli asociate, iar cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică, pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos, pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului. Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică, într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate.”, a declarat Narcisa Suciu pentru Spectacola

Cum se simte artista în prezent

Îndrăgita artista nu mai resimte acum niciun simptom care să-i dea de înțeles faptul că s-a confruntat cu așa probleme grave de sănătate. Mai mult, vedeta spune că ia în calcul să vorbească cu un terapeut despre această întâmplare, pentru că nu vrea să rămână cu niciun fel de traumă.

„Eu după operație am stat la terapie intensivă patru ore, după care m-am ridicat și am plecat în camera mea pe picioare, eu fiind totuși în septicemie, iar imediat de ziua următoare m-am ridicat și am plecat pe holurile de acolo, pentru că trebuie să te ridici să te miști. Toată lumea de pe palierul acela se plimbă pe hol. În spital am stat 11 zile, iar când am venit acasă prima zi m-am simțit ok, dar următoarele două zile am fost foarte obosită, puneam capul jos și adormeam. Acum nu mai obosesc, am început să fac mișcare, fac câte opt kilometri pe zi și nu mai obosesc deloc, mi se pare fantastic. Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta, pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg. Dar nu are legătură cu sănătatea, apenticul e ceva pe care nu-l poți controla. Dar vreau să vorbesc cu un terapeut, pentru că nu vreau să se adâncească anumite lucruri.”, a mai spus artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel