Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți copii a lui Cristi Borcea: Nu am încercat să iau locul nimănui

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Valentina Pelinel, Instagram
Sursa foto: Valentina Pelinel, Instagram

Valentina Pelinel a vorbit despre relația pe care o are cu cei 6 copii a lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Borcea, cel căruia i-a dăruit și trei copii. Totuși, bărbatul mai are încă 6 copii, din relațiile anterioare, cu alte 3 femei diferite. Actuala lui soție nu se arată însă a fi deloc deranjată de acest lucru, ba chiar spune că a legat o relație foarte frumoasă cu aceștia, iar totul a venit de la sine.

"A fost totul atât de natural și de firesc, încât nu am simțit vreo clipă vreo presiune. Nu am încercat să iau locul nimănui, nu am forțat relația cu niciunul dintre copiii lui Cristi, ci, pur și simplu, am dezvoltat cu fiecare o interacțiune naturală și de la sine. Dragostea de soție și cea de copii e diferită, se simte, se trăiește și se exprimă în moduri complementare, nu se pot compara.", a declarat Valentina Pelinal, potrivit viva.

Crtisti Borcea petrece zilnic timp cu copiii săi

Mai multe, soția sa conștientizează faptul că bărbatul din viața ei este un om extrem de ocupat. Cu toate acestea, Cristi Borcea petrece zilnic timp cu copiii săi, spune Valentina, care este foarte mândră de bărbatul din viața ei.

"Mai important pentru mine este cum se implică. Cristi este un om ocupat, businessurile îi ocupă mult timp și, cu toate acestea, își face timp zilnic pentru a petrece cu copiii, ceea ce pentru mine este cel mai important aspect.", a mai spus ea.

Cum se descrie Valentina Pelinel

"Eu sunt o fire optimistă, veselă, prezentă, îmi place să fiu bucuroasă și să trăiesc frumos, mă axez mereu pe pozitiv, dar asta nu înseamnă că nu am momentele mele dificile sau tensionate. Însă întotdeauna aleg să văd partea plină a paharului și să merg înainte, știind că totul se întâmplă spre binele meu și să acționez atunci când este cazul.", a continuat ea.

Cum a schimbat-o pe vedetă relația cu Cristi Borcea

Vedeta recunoaște chiar faptul că a învățat mai multe lucruri din actuala sa căsnicie, printre principalele aspecte numărându-se și răbdarea. Valentina Pelinel spune, de asemenea, faptul că a învățat să își accepte soțul cu toate defectele sale, iar unde a fost nevoie, a intervenit cu mici schimbări.

"Fiecare relație are impact asupra noastră în moduri diferite. Asta dacă ești dispus să te observi și să înveți ceva nou despre tine tot timpul. Relația cu Cristi m-a schimbat la fel ca și relația cu copiii mei. Am devenit nu doar răbdătoare, cât mai perceptivă la nevoile celorlalți, la priorități, am căpătat mai multă toleranță și înțelegere față de diferențele dintre noi. Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el, acceptându-i personalitatea în aspectele ei fundamentale, dar lucrând acolo unde este posibil, exact ceea ce fac și cu mine. Și ceea ce cred că reprezintă succesul unei relații sănătoase.", a mai spus ea. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel