Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei: ”Am avut o discuție cu ea anul trecut”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a dezvăluit cum arată relația cu fiica ei în prezent.

Fiica Ioanei Ginghină a împlinit recent vârsta de 14 ani. Chiar dacă perioada adolescenței poate fi una dintre cele mai grele momente de gestionat de către părinți, celebra actriță spune că deocamdată nu are probleme cu Ruxi. Ba mai mult, fata a început să obțină rezultate din ce în ce mai bune, în ultima vreme. Ioana Ginghină a avut o discuție cu ea, unde i-a expus concret realitatea, iar tânăra a înțeles ce are de făcut, dacă vrea să-și îndeplinească planurile de viitor.

„Provocările se arată a fi bune. Ruxi a citit în vacanța asta mai mult ca niciodată, a citit trei cărți, eu n-am citit așa mult ca ea, recunosc, plus că cărțile erau și mai groase, mai mari și râdea de mine că ale mele sunt mai micuțe. Este foarte responsabilă, la noi urmează acum clasa a opta și vrea să intre la liceul Tonița. Ea până în clasa a șasea nu învăța foarte bine, nici rău, dar nici foarte bine. Și am avut o discuție cu ea anul trecut, i-am spus că eu nu am cum să învăț pentru ea. Eu meditații i-am pus la dispoziție, o duc unde trebuie, dar mai mult nu am ce să fac. Dacă visul tău e să ajungi la Tonița, acolo se intră cu note mari. Nu am bătut-o la cap si a învățat fata mea în clasa a șaptea super bine, adică 9,60 medie, de undeva de la aproximativ 8,50.”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru Spectacola.

„Schimbările sunt de bine”

Ioana vorbește cu foarte mare mândrie de fiica ei și este extrem de mândră de aceasta, care se responsabilizează pe zi ce trece.

„Ea și-a dorit foarte mult un câine și i-am luat un Golden Retriever, acum câteva zile l-am primit. Am fost să-l luăm și în prima zi a stat toată ziua afară cu câinele, astăzi s-a trezit cu mine odată la ora 7:00, pentru că eu am școala asta de actorie, și a ieșit cu el. Ea de seara m-a rugat să o trezesc și pe ea, iar eu sunt foarte corectă când mă roagă ceva, fac, dar m-am dus la ea și i-am zis: ”Poți să mai dormi, dacă vrei, că  mă duc eu la el” și nu a vrut. Cred că de când avea 10 ani nu a mai stat așa mult afară, deci schimbările sunt de bine. Este foarte responsabilă și cu câinele, am avut un pic de emoții, dar am deja doi, deci nu mai contează unul, avem o curte destul de mare, nu e problemă.”, a mai spus actrița.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel