Cum să vină banii la tine? Ritualul care transformă abundența în realitate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cum să vină banii la tine? Ritualul care transformă abundența în realitate/ Freepik
Cum să vină banii la tine? Ritualul care transformă abundența în realitate/ Freepik

Magnetul, o unealtă obișnuită folosită pentru atragerea materialelor feroase, este acum privit și ca un instrument crucial pentru aducerea abundenței financiare. Explorează acest ritual intrigant care îmbină aspecte fizice cu cele spirituale pentru a-ți maximiza succesul financiar.

Pentru a beneficia de energiile puternice ale magnetului, este esențial să-l pregătești adecvat. Începe prin curățarea lui de orice energii negative, spălându-l cu apă din chiuvetă sau de la un izvor.

Apoi, expune-l la lumina lunii pe parcursul întregii nopți, permițându-i să se încarce cu energie pozitivă. În ziua următoare, ținând magnetul în mâini și concentrându-te asupra intenției tale, creează o conexiune profundă între tine și acest obiect magnetic.

Pozitionarea magnetului: Așază o bancnotă pe o suprafață plană și amplasează magnetul deasupra ei.

Pregătirea energetică: Cu mâna dreaptă la aproximativ 19 inci distanță de bancnotă sau la nivelul taliei, închide ochii. Vizualizează o lumină galbenă emanând din inima ta, călătorind prin braț și mână până la magnet și bancnotă. Această etapă simbolizează transferul energiei pozitive și consolidarea legăturii dintre tine și instrumentul magnetic.

Încorporarea magnetului. Înfășoară nota în jurul magnetului și păstrează-le împreună într-un sertar special.

Continuarea ritualului pentru 7 joi consecutive

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel