Cum să alegi o protecție solară care să te țină pe tine și pe bebeluș în siguranță

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Indiferent de vârsta pe care o ai, crema de protecție solară ar trebui să fie o parte vitală a rutinei tale de zi cu zi. Este posibil să aveți nevoie de un anumit tip de protecție solară dacă aveți un tip de piele sau o afecțiune a pielii, cum ar fi pielea grasă sau sensibilă.

În timp ce corpul nostru se schimbă în mod natural, pe măsură ce îmbătrânim și progresăm prin viață, nu există niciun alt moment în care pielea se schimbă la fel de rapid ca în timpul sarcinii sau alăptării.

Deci, de unde știi ce protecție solară să folosești în timpul sarcinii și alăptării? Today a consultat experții cu privire la modul de a trata pielea sensibilă în această perioadă sensibilă.

Dr. Mona Sadeghpour și Dr. Noëlle Sherber, dermatologi certificați, au explicat pentru sursa citată că în timpul sarcinii, pielea poate experimenta modificări precum hiperpigmentare, acneea, sensibilități topice și expansiuni rapide, ceea ce duce adesea la vergeturi.

La fel ca în cazul alimentelor, există anumite ingrediente din crema de protecție solară pe care trebuie să le evitați, dar ar trebui să o aplicați zilnic pe piele.

Emily Spilman, un analist științific din echipa Environmental Working Group, alături de Sherber și Sadeghpour, a menționat oxidul de zinc și dioxidul de titan drept singurele două ingrediente active recunoscute de Food and Drug Administration care sunt clasificate ca fiind în general sigure în protecție solară.

„Aceste produse conțin oxid de zinc sau dioxid de titan ca ingrediente active și sunt mai bune pentru unele persoane, cum ar fi femeile însărcinate, cu pielea mai sensibilă”, a spus Spilman. „Majoritatea produselor nu conțin parfum și, de asemenea, sunt fabricate fără alergeni și alți sensibilizanți ai pielii.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel